Νατάσα Παζαΐτη: "Έκλεψε" την παράσταση με την εμφάνισή της στο Ηρώδειο - Κομψή με λινό φόρεμα και σκίσιμο στο πόδι

Συνοδευόταν από τον Κώστα Καραμανλή κα τον γιο τους, Αλέξανδρο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας 17/6 η Νατάσα Παζαΐτη παρευρέθηκε στο Ηρώδειο μαζί με τον σύζυγό της, Κώστα Καραμανλή και τον γιο τους Αλέξανδρο στην συναυλία "Ένας αιώνας Μίμης Πλέσσας" αφιερωμένη στον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φακό του Youweekly.gr αποκλειστικά τόσο κατά την είσοδό του στο θέατρο, αλλά και στη συνέχεια όσο παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον τη συναυλία.

Δείτε επίσης: Νατάσα Παζαΐτη: «Αυτή η γυναίκα μου έσωσε τη ζωή» - Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η άγνωστη σχέση με ηθοποιό

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Νατάσας Παζαΐτη στο Ηρώδειο

Να πούμε εδώ, πως η Νατάσα Παζαΐτη έκλεψε για μια ακόμη φορά την παράσταση μέσα από την εμφάνισή της. Η ίδια κατάφερε να είναι εντυπωσιακή και παράλληλα λιτή επιλέγοντας ένα φόρεμα σε γκρεζ απόχρωση με σκίσιμο στο πόδι. Μάλιστα όταν η Παζαΐτη σηκώθηκε να χειροκροτήσει τον Μίμη Πλέσσα έδειξε καλύτερα την κίνηση του φορέματός της.

Νατάσα Παζαΐτη - Ηρώδειο - Εμφάνιση
Νατάσα Παζαΐτη - Ηρώδειο - Φόρεμα
Νατάσα Παζαΐτη - Ηρώδειο

Όσο για τα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη να πούμε εδώ, πως η Αλίκη και ο Αλέξανδρος Καραμανλής έκαναν το ντεμπούτο τους στο θέατρο. Τα δίδυμα παιδιά που απέκτησαν ο πρώην πρωθυπουργός και η Νατάσα Παζαΐτη πρωταγωνιστούν στην διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου «Μια κυρία ατυχήσασα», που παίχτηκε τον Φεβρουάριο του 2024 στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Η παράσταση ανέβηκε από τη μη κερδοσκοπική ομάδα arte του Κολλεγίου, που πέρσι είχε διοργανώσει μία αντίστοιχη εκδήλωση με την Νατάσα Παζαΐτη να ανεβαίνει επίσης στο σανίδι με το έργο «Μια θεία απ' το Σικάγο» και τα έσοδα διατέθηκαν στην ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού. Για τον Αλέξανδρο Καραμανλή είχε ακουστεί ήδη, ότι θα πρωταγωνιστήσει σε αυτήν την προσπάθεια, ενώ στη συνέχεια προστέθηκε και η ευχάριστη είδηση, ότι θα τον συνοδεύει η αδερφή του Αλίκη στα μουσικοχορευτικά κομμάτια.