Σοφία Πολυζωγοπούλου: Ξεσπά η γιαγιά της για την κακοποίηση από τον Απόστολο Λύτρα - «Γιατί είναι ελεύθερος; Τι να πω στους γονείς της;»

«Είναι του παιδιού μου παιδί»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη 18/6 η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Live news με τη γυναίκα να εκρήγνυται μιλώντας για τον ξυλοδαρμό της εγγονής της από τον δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα.

Η γυναίκα έχει πληροφορηθεί με ακρίβεια για όσα υπέστη η εγγονής της και είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι γονείς της. Η οργή της γιαγιάς της Σοφίας Πολυζωγοπούλου έχει να κάνει με το γεγονός, πως ο δικηγόρος έχει αφεθεί ελεύθερος μετά την πράξη του.

Να πούμε εδώ, πως το δέσιμο της δικηγόρου με τη γιαγιά της φαίνεται να είναι πολύ μεγάλο, καθώς όπως ανέφερε η γυναίκα έχει μεγαλώσει τη Σοφία Πολυζωγοπούλου σαν παιδί της (δείτε εδώ την κατάθεση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου).

Δείτε επίσης: Σοφία Πολυζωγοπούλου: Δηλώνει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας κατά του συζύγου της, Απόστολου Λύτρα

Το ξέσπασμα της γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό της

«Γιατί είναι ελεύθερος; Με καταλαβαίνεις. Είναι του παιδιού μου παιδί. Το μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη. Ξέρεις πώς το μεγάλωσα εγώ; Δουλεύαν οι γονείς της και οι δύο. Είχα το κοριτσάκι εγώ. Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο; Το παιδί το έχει χτυπήσει πολύ, το κοριτσάκι. Με τρυπάει μέσα στην καρδιά. Πληγώθηκε η καρδούλα μου. Πληγώθηκα και δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα.

Κακώς που είναι έξω, αυτό είναι κακούργημα. Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου. Τι να πω στους γονείς της; Στους γονείς της τι να πω; Δεν πειράζει; Στην κατάσταση που είναι τώρα το παιδί μου, ο πατέρας της, η μάνα της, το ίδιο δεν είναι για συζήτηση. Δεν παίρνει… Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα. Της εγγονής μου δεν της άξιζε», είπε η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.