Ζήνα Κουτσελίνη: «Ζήνα μου τα χρόνια που εσύ σπούδαζες δεν είχες να φας χάμποργκερ, γιατί υπήρχε μόνο μπομπότα»

Η ανάρτηση γνωστού ηθοποιού μετά το ξεκαθάρισμά της για τις δηλώσεις περί Απόστολου Λύτρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζήνα Κουτσελίνη: «Ζήνα μου τα χρόνια που εσύ σπούδαζες δεν είχες να φας χάμποργκερ, γιατί υπήρχε μόνο μπομπότα»

Στο στόχαστρο έχει βρεθεί η Ζήνα Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα 17/6 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα (δείτε εδώ την κατακραυγή που έχει δεχτεί η Κουτσελίνη).

Σε συνέχεια, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε ξανά την Τρίτη 18/6 μέσα από την εκπομπή της με την ίδια να εξηγεί τι εννοούσε για την καριέρα του Λύτρα, που θα καταστραφεί μετά την πράξη του (δείτε εδώ τι είπε)

Στο τέλος της τοποθέτησης της η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε εμφανώς φορτισμένη: «Όταν χρειάστηκε να σπουδάσω δεν είχα χάμποργκερ, δεν είχα τσίζμποργκερ να φάω». Μετά την εξής αναφορά της Κουτσελίνη ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον λογαριασμό του στο X/Twitter ειρωνευόμενος την παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Σοφία Παυλίδου: Ξέσπασμα κατά της Ζήνας Κουτσελίνη - «Είχε φιλοξενήσει και τον δικό μου θύτη και του έκανε αγιογραφία»

Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη για τη Ζήνα Κουτσελίνη

«Ζήνα μου τα χρόνια που
εσύ σπούδαζες
δεν είχες να φας χάμποργκερ
γιατί στην Ελλάδα τότε
υπήρχε μόνο μπομπότα», έγραψε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«και για την πιτσιρικαρία
που ρωτάει τι είναι μπομπότα
και καντράν σας παρακαλώ
φύγετε από δίπλα μου
γιατί με γερνάτε
αν είστε και ψηλοί
πάλι φύγετε
γιατί με κονταίνετε», έγραψε σε συνέχεια ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που κατέκριναν την Κουτσελίνη είναι και ο Light την Τρίτη 18/6 στο Πρωινό: «Έχει βγει αυτή η βρωμιάρα, η σιχαμένη, η εμετική, η Ζήνα, από το “Αλήθειες με τη Ζήνα, που βγαίνει στην εκπομπή της και το παίζει “Οσία Παταπία” και “Μητέρα Τερέζα” και πάντα στο πλευρό των κακοποιημένων και των κατατρεγμένων και καταδικάζει τα πάντα.

Αυτό το σίχαμα, το σκουπίδι που εκμεταλλεύεται τον πόνο του κοσμάκη απ’ ότι φαίνεται γιατί αλλιώς το έπαιζε τόσο καιρό και δικαιολογεί τον Λύτρα που έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του γιατί λέει, “Καταστρέφεται μια λαμπρή καριέρα”! Πλυντήριο κανονικό», (δείτε εδώ το βίντεο).