Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη! Ο Ερμάκος μας...» - Οι πρώτες τρυφερές δηλώσεις για τη βάφτιση του γιου της

Μαζί με τον νονό του παιδιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη! Ο Ερμάκος μας...» - Οι πρώτες τρυφερές δηλώσεις για τη βάφτιση του γιου της

Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού μετά τη βάφτιση του γιου της, Ερμή. Η τραγουδίστρια βρισκόταν στο αεροδρόμιο μαζί με τον συνεργάτη και πλέον κουμπάρο της με τα όσα είπε να προβάλλονται την Τρίτη 18/6.

Με πλατύ χαμόγελο μίλησε η Ελένη Φουρέιρα για τον γιο της λίγες ημέρες μετά το μυστήριο της βάφτισης. Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία και συγκεκριμένα ταξίδευε για την Κύπρο. Έτσι λοιπόν, ο μικρός της παρέμεινε πίσω με τον πατέρα του, Αλμπέρτο Μποτία (δείτε τον εδώ να παίζει με τον γιο του).

Προφανώς, ο συνδυασμός μητρότητας και καριέρας δεν είναι το πιο εύκολο μιας και η τραγουδίστρια έχει αναφέρει σε άλλες δηλώσεις της, πως από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή το παιδί της αποτελεί προτεραιότητα για εκείνη, ενώ παλαιότερα ήταν η μουσική.

Οι τρυφερές δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα για τον γιο της, Ερμή

«Ο Ερμάκος μας είναι τέλεια, ήταν τέλεια, είναι πολύ καλά! Τι ερώτηση είναι αυτή για το που τον έχω αφήσει; Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, είμαι πολύ καλά, είναι όλα πολύ καλά», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ελένη Φουρέιρα σε συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα μίλησε για την αντίδραση της μητέρας της, όταν είδε τον εγγονό της να παίζει με τα αντικείμενα της μητέρας του: «Είναι ο γιος μου και έχει έρθει στο δωμάτιο μου με τη μαμά μου και κάποια στιγμή άρχισε να παίζει με τις τσάντες μου και τα κραγιόν (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει). Και του λέει η μαμά μου τελείως ασυναίσθητα "όχι, τι τα θες εσύ αυτά, εσύ είσαι άντρας".

Το λέει μία, καταπίνω περίεργα. Πιάνει ένα κραγιόν ο μικρός, "μην τα πιάνεις εσύ αυτά, εσύ είσαι άντρας" που η μάνα μου είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτόμυαλος. Ασυναίσθητά έτσι; Το πώς έχει μεγαλώσει κι εκείνη... Της λέω" μην του το ξαναπείς αυτό", δεν θέλω στο υποσυνείδητό του να περάσει ότι "εσύ είσαι άντρας". Μεγαλώνοντας να νιώθει ότι πρέπει να είναι άντρας. Μπορεί να θέλει να φτιάχνει τσάντες όταν μεγαλώσει ή να τις φοράει... Οτιδήποτε».