Σοφία Παυλίδου: Ξέσπασμα κατά της Ζήνας Κουτσελίνη - «Είχε φιλοξενήσει και τον δικό μου θύτη και του έκανε αγιογραφία»

Λίγο μετά τις δηλώσεις της παρουσιάστριας για τον Απόστολο Λύτρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης μετά την τοποθέτηση που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής της Αλήθειες με τη Ζήνα αναφορικά με τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξέσπασαν κατά της γνωστής παρουσιάστριας είναι και η Σοφία Παυλίδου. Πιο αναλυτικά, η γνωστή ηθοποιός σχολίασε δημόσια κάτω από ανάρτηση της σελίδας Υπέροχες Γυναίκες στο instagram σχετικά με τις δηλώσεις Κούγια και Κουτσελίνη για τον Λύτρα.

Να πούμε εδώ, πως η ηθοποιός έφερε στην επικαιρότητα την κακοποίηση που έχει καταγγείλει, ότι δέχτηκε από τον Μάνο Παπαγιάννη - τονίζοντας πως και στην περίπτωσή της η Ζήνα Κουτσελίνη υπερασπιζόταν τον θύτη.

Η ανάρτηση της σελίδας έγραψε τα παρακάτω και έτσι η Σοφία Παυλίδου "έσπασε" τη σιωπή της.

«Ακούμε εδώ και δυο μέρες για την τραγική υπόθεση της γυναίκας που κακοποιήθηκε πολλά και διάφορα. Κάποια μας δείχνουν ότι έχουμε κάνει πολλά βήματα στον τρόπο που προσεγγίζουμε την εμφυλη βία και κάποια άλλα μας κάνουν να ντρεπόμαστε που υπάρχουν άνθρωποι με δύναμη και προβολή που έχουμε ακόμα τέτοιες αντιλήψεις. Τραγικά γραφικά αλλά άκρως επικίνδυνα παραδείγματα είναι αυτά της Ζήνας Κουτσελίνη όπου είπε για τον Απόστολο Λύτρα που ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ τη γυναίκα του: «Ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος» και εννοούσε τον ΘΥΤΗ.

Ενώ ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε για τον ίδιο: «Εχει ανδρικά χαρακτηριστικά - Υπερβολική η δίωξη, κακές στιγμές έχουν όλοι. Παραδέχτηκε την πράξη του, θα μπορούσε να το αποφύγει και να μείνει στην αρχική του θέση». Θα θέλαμε πολυ να πιστεύουμε ότι ήταν μόνο δυο τα τραγικά παραδείγματα αλλά ακούσαμε και αλλά. Στον αντίποδα είχαμε σωστές τοποθετήσεις που δεν ξανατραυμάτισαν το θύμα, που εναντιώθηκαν στα παραπάνω κακά παραδείγματα και κυρίως που μίλησαν ανοιχτά και ξεκάθαρα για την έμφυλη βία. Γιατί όσο περισσότερο μιλάμε για την έμφυλη βία, τόσο οι «σκάλες» θα έχουν πρόσωπο και τα θύματα θα έχουν μια ευκαιρία να επιζήσουν!», αναγράφεται στην ανάρτηση της σελίδας "Υπέροχες γυναίκες".

Το ξέσπασμα της Σοφίας Παυλίδου κατά της Ζήνας Κουτσελίνη

«Η εν λόγω κυρία είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της και τον δικό μου θύτη τότε που με είχε χτυπήσει και του έκανε αγιογραφία…ενώ εγώ ήμουν σπίτι με τις μελανιές και τους πόνους που είχα αποκτήσει από την επίθεση του… Νόμιζα πως είχε μετακινηθεί …αλλά βλέπω πως πάλι είναι με το μέρος του θύτη…», έγραψε η Σοφία Παυλίδου

Σοφία Παυλίδου - Σχόλιο - Κουτσελίνη