Ο Γιώργος Θαναηλάκης για τη στροφή στην καριέρα του με το Deal – Ποια η σχέση του με τον Χρήστο Φερεντίνο

Έκπληξη το όνομα του αθλητικογράφου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Θαναηλάκης για τη στροφή στην καριέρα του με το Deal – Ποια η σχέση του με τον Χρήστο Φερεντίνο

Μετά από 18 χρόνια το Deal αλλάζει χέρια. Ο Χρήστος Φερεντίνος, ο άνθρωπος που συνδέθηκε διαχρονικά με το παιχνίδι του Alpha, παραδίδει τη σκυτάλη σε φιλικά χέρια, αυτά του αθλητικογράφου Γιώργου Θαναηλάκη, που μίλησε στις κάμερες για αυτό το νέο βήμα.

Ο δημοσιογράφος δεν φάνηκε να φοβάται αυτή τη στροφή στην καριέρα του, ενώ όπως τόνισε βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις. Στην πορεία ο Γιώργος Θαναηλάκης αποκάλυψε μάλιστα ότι είναι καλοί φίλοι με τον Χρήστο Φερεντίνο και πρόκειται να του ζητήσει συμβουλές όταν υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Θαναηλάκη για το Deal

«Σαφώς και θα ήθελα να κάνω το Deal, είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης πάρα πολλά χρόνια και πάντα είναι πρόκληση να κάνεις κάτι διαφορετικό. Εντάξει, για εμάς του αθλητικού ρεπορτάζ είναι λίγο ιδιαίτερο. Σαφώς και είναι μια στροφή στην καριέρα μου, αν και λίγο αργά βέβαια, αλλά εντάξει, ποτέ δεν είναι αργά. Ο Χρήστος Φερεντίνος το έχει παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία και έχει συνδέσει το όνομά του με το Deal», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Ο Γιώργος Θαναηλάκης είπε στη συνέχεια: «Το Deal είναι από τα παιχνίδια που μου αρέσουν, έχει τρομερή ένταση, τρομερό σασπένς και βλέπεις και κόσμο που του δίνεται η ευκαιρία να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Δεν με φοβίζει η μετάβαση, είναι μία πρόκληση και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Με τον Χρήστο είμαστε φίλοι, εννοείται ότι θα τον πάρω τηλέφωνο και θα τον συμβουλευτώ σε κάποια πράγματα. Δοκιμαστικό έγινε, αλλά δεν ήμουν ο μόνος. Χτύπησε το τηλέφωνο και τώρα είμαστε στις συζητήσεις».

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα»: