Τέτα Καμπουρέλη για Απόστολο Λύτρα: «Πόσως με ενδιαφέρει για την καριέρα του, το χέρι πιο κοντό άλλη φορά»

«Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τέτα Καμπουρέλη για Απόστολο Λύτρα: «Πόσως με ενδιαφέρει για την καριέρα του, το χέρι πιο κοντό άλλη φορά»

Την Τέτα Καμπουρέλη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες, και τη ρώτησαν για την θεατρική παραγωγή, που έχει αναλάβει ο πρώην σύζυγός της, στην οποία συμμετέχει και ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη. Παράλληλα χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την πράξη του Απόστολου Λύτρα να ξυλοκοπήσει τη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου, ενώ απαξίωσε τα σχόλια της Ζήνας Κουτσελίνη σχετικά με την καριέρα του.

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση και την παραγωγή που έχει αναλάβει εκείνος, η Τέτα Καμπουρέλη αρνήθηκε κοφτά να σχολιάσει το οτιδήποτε, λέγοντας πως: «Δεν ασχολούμαι καθόλου με το θέμα». Αντίστοιχα, με λακωνικό τρόπο σχολίασε και την υπόθεση Απόστολο Λύτρα.

Δείτε επίσης: Light για Ζήνα Κουτσελίνη: «Σίχαμα και σκουπίδι, εκμεταλλεύεται τον πόνο του κοσμάκη και δικαιολογεί τον Λύτρα»

Τα σχόλια της Τέτας Καμπουρέλη για την υπόθεση Λύτρα

«Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε ο κύριος Λύτρας», ανέφερε αρχικά η Τέτα Καμπουρέλη, για να συμπληρώσει σε ερώτηση για τα πρόσφατα σχόλια της Ζήνας Κουτσελίνη σχετικά με την καριέρα: «Ποσώς με ενδιαφέρει για την καριέρα του καθενός. Το χέρι να είναι πιο κοντό άλλη φορά».

Θυμίζουμε ότι, σχολιάζοντας την υπόθεση Λύτρα, η Ζήνα Κουτσελίνη αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος: «Εσείς αμφισβητείτε ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, αυτή τη στιγμή, πλήττεται;», με τον Δημήτρη Μαρέδη να λέει φωνάζοντας: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός. Ένας άνθρωπος που σηκώνει το χέρι σε μία γυναίκα ή σε έναν άντρα είναι καταδικαστέος».