Άρης Σοϊλέδης - Μαριλίνα Κυπαρίσση: Η τόπλες πόζα στην πισίνα και η νέα φωτογραφία αγκαλιά

Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Αν και μέχρι πρόσφατα κρατούσαν σχετικά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, σε σημείο που δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για πρόωρο φινάλε στη σχέση τους, πλέον έχουν περάσει σε μία νέα φάση εξωστρέφειας. Ο Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται στην Μύκονο μαζί τη σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρίσση, και διαψεύδουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τις φήμες χωρισμού που είχαν κυκλοφορήσει πρόσφατα.

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή εργάζεται στο νησί, ενώ στον ελεύθερό της χρόνο απολαμβάνει όμορφες στιγμές μαζί του. Το ίδιο και ο Άρης Σοϊλέδης που, μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά, φαίνεται να έχει γυρίσει για τα καλά μία νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή και να χαίρεται κάθε στιγμή δίπλα στην καλλονή σύντροφό του.

Δείτε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: Διαψεύδει κατηγορηματικά τον χωρισμό του με την Μαριλίνα Κυπαρίσση – Δείτε φωτογραφία

Απελευθερωμένη η Μαριλίνα Κυπαρίσση δίπλα στον Άρη Σοϊλέδη

Η Μαριλίνα Κυπαρίσση από την πλευρά της φαίνεται να νιώθει όλο και πιο σίγουρη για τη συγκεκριμένη σχέση, αφού μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη, στις οποίες δεν κρύβει πόσο ευτυχισμένη νιώθει. Η εντυπωσιακή γυναίκα ποζάρει τόπλες στην αγκαλιά του συντρόφου της κι εκείνος την κρατάει σφιχτά, δείχνοντας φουλ ερωτευμένος μαζί της!

Ανάρτηση Άρη Σοϊλέδη

Η αναφορά στον χωρισμό από τη Μαρία Αντωνά

Σε Q&A που έκανε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε πρόσφατα για πρώτη φορά ανοιχτά στην πρώην σύντροφό του και εξηγεί ότι τελικά δεν ήταν όλα ρόδινα με την Μαρία Αντωνά, όπως τουλάχιστον είχαν την εντύπωση πολλοί. Ταυτόχρονα, απάντησε και στην απορία πολλών followers, για το γεγονός ότι μόλις λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους, εκείνος αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στο πλευρό της Μαριλίνας Κυπαρίσση.

Ένας απ' τους διαδικτυακούς φίλους του Άρη Σοϊλέδη τον ρώτησε πώς μπόρεσε τόσο σύντομα από το χωρισμό του να μπει σε νέα σχέση. Ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε ανοιχτά στην πρώην σχέση του: «Καμιά φορά τα πράγματα σε αυτό τον χώρο δεν είναι όσο τέλεια φαίνονται… Προφανώς για να επιλέξουν δύο άνθρωποι να τερματίσουν την σχέση τους θα υπήρχαν λόγοι. Όσο για την νέα μου σχέση αυτά δεν προγραμματίζονται απλά τυχαίνουν», έγραψε στην απάντησή του.