Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ξεκαθαρίζει για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Είναι ανακρίβεια αυτό που κυκλοφορεί από φίλους του κυρίου...»

Η «αίτηση διαζυγίου» που έγινε με κοινό email

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

H Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» του ANT1 και τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου. Η πρώην σύζυγος του Παναγιώτη Ταχτσίδη ξεκαθάρισε την πρόθεσή της πίσω από την ανάρτηση – ξέσπασμα απέναντί του, ενώ τόνισε πως παρά τα όσα διαμηνύονται από πλευράς του, δεν έχει προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου.

«Ήταν μια έκρηξη θυμού την οποία μοιράστηκα με τον κόσμο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήθελα να γίνει επί τούτου όλο αυτό, σε καμία περίπτωση για να με λυπηθεί ο κόσμος, ούτε για να ταυτιστούν οι γυναίκες», ανέφερε αρχικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Δείτε επίσης: Ζέτα Θεοδωροπουλου: Αποκαλύψεις για την απιστία του Ταχτσίδη - «Μου στείλανε μήνυμα ότι βρίσκεται εκεί με...»

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου για την «αίτηση διαζυγίου»

«Δεν μετανιώνω για τίποτα, αλλά επειδή κυκλοφορεί από φίλους του κυρίου ότι υπάρχει αίτηση διαζυγίου, αυτή τη στιγμή μεγαλώνω μόνη μου τρία παιδιά. Οι δηλώσεις για αίτηση διαζυγίου είναι ανακρίβεια, στις 5/6 πήγαμε στη δικηγόρο και απλά συζητήσαμε. Δεν υπάρχει καμία αίτηση διαζυγίου που βγαίνουν και λένε οι κοντινοί του αλλά και ο ίδιος», πρόσθεσε η Ζέτα Θεοδωροπούλου αναφερόμενη στον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Όπως ανέφερε στη συνέχεια η Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Βγαίνει και λέει ότι είναι δίπλα στα παιδιά του και την ώρα που κάνει αυτές τις δηλώσεις είναι διακοπές σε κυκλαδίτικο νησί και προκαλεί. Δεν δέχομαι να βγαίνει και να λέει ο καθένας ότι υπήρχε αίτηση διαζυγίου. Είχαμε ένα κοινό email τον Απρίλιο από τη δικηγόρο με το οποίο δεν ασχολήθηκε κανένας. Φυσικά και να προχωρήσει τη ζωή του που την έχει προχωρήσει, δεν θέλω να υπάρχουν προβλήματα».