Ιωάννα Τούνη: Με πισίνα τεραστίων διαστάσεων, θέα στη θάλασσα, όλο πέτρα και τσιμέντο - Η νέα βίλα που μένει στη Μύκονο

Περιμένει πώς και πώς να πάει ο Αλεξάνδρου με τον Πάρη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Με πισίνα τεραστίων διαστάσεων, θέα στη θάλασσα, όλο πέτρα και τσιμέντο - Η νέα βίλα που μένει στη Μύκονο

Η Ιωάννα Τούνη λατρεύει τα ταξίδια, γι' αυτό και δεν ενοχλείται που χρειάζεται να πηγαινοέρχεται από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, πολλές φορές μέσα σε ένα μήνα για να μπορεί να ισορροπήσει τη δουλειά με την προσωπική της ζωή. Ο γιος της, Πάρης, μάλιστα, έχει προσαρμοστεί πλήρως και απολαμβάνει κι εκείνος να ταξιδεύει με τη μαμά του, ανακαλύπτοντας νέα μέρη.

Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, η ίδια έχει βρεθεί από το Λας Βέγκας (δείτε εδώ τις αγορές χιλιάδω ευρώ που έκανε) στη Νάξο και έπειτα στη Μύκονο (δείτε εδώ το δυσάρεστο γεγονός που συνέβη όσο ήταν εκεί) και αφού επέστρεψε για λίγο στην κανονικότητα, η παρέα της αποφάσισε να πάει ξανά στο νησί των ανέμων και έτσι σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου βρέθηκε για άλλη μία φορά στη Μύκονο. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο μπέμπης τους θα φτάσουν αύριο 15/6 εκεί.

Η βίλα που μένει η Ιωάννα Τούνη στη Μύκονο αυτή τη φορά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ξανθιά Influencer θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους που επέλεξαν να μείνουν κάνοντας ένα σύντομο room tour στην βίλα τους. Έχει πισίνα με θέα την θάλασσα και δύο δωμάτια για τα ζευγάρια, αφού και η μία από τις κολλητές της είναι εκεί με το αγόρι της. Κυριαρχεί το ξύλο, το γκρι και το μαύρο χρώμα και είναι πολύ μοντέρνο. Στο δικό της δωμάτιο υπάρχει και ένα παρκοκρέβατο για τον γιο της, ώστε να κοιμάται άνετα.

Δείτε επίσης: Καταγγέλλει δημόσια γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία - «Δεν με έχει πληρώσει, με έχει πιστολιάσει!»

Στο σπίτι που έμεινε στη Νάξο στον εσωτερικό κυριαρχεί το λευκό χρώμα και τα ξύλινα έπιπλα, αλλά η πραγματική μαγεία βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο, όπου υπάρχει μία πισίνα τεραστίων διαστάσεων, από την οποία μπορούσαν να απολαύσουν τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

Δείτε επίσης: Άσχημη εξέλιξη - Τι συνέβη στα... αθόρυβα με την επιχείρηση γυαλιών που διατηρούσε