Δέσποινα Βανδή: «Τελευταία φορά είπα “Σ' αγαπώ” χθες το βράδυ στον Βασίλη Μπισμπίκη»

Ο τσακωμός με την κόρη της και τα 30 χρόνια καριέρας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή τα πάρτι που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα, για να γιορτάσει 30 χρόνια καριέρας, η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, για τα «Σ' αγαπώ» στον πρωταγωνιστή σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς και για τα λάθη που έχει κάνει σε αυτή την μεγάλη πορεία.

«Θα συμβούλευα τον νεότερο εαυτό μου να μην δίνει τόση σημασία σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Η πρώτη στιγμή που μου έρχεται ήταν η συναυλία μου στον Λυκαβηττό. Υπήρξα αρκετά αφελής στο παρελθόν, δεν θα ήθελα να το πάρουν αυτό τα παιδιά μου. Θα έλεγα ένα συγγνώμη και ένα ευχαριστώ στο νεότερο εαυτό μου», δήλωσε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: «Όταν δύο άνθρωποι δεν είναι καλά μαζί, δεν υπάρχει λόγος να...» - «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου όταν η Μελίνα μου είπε...»

Η Δέσποινα Βανδή για τα λάθη στην καριέρα της

«Φυσικά και έκανα λάθη στην καριέρα μου. Είμαι αρκετά ευγνώμων γιατί αυτά με έφερα στο σήμερά μου. Τελευταία φορά είπα “Σ' αγαπώ” χθες το βράδυ στον Βασίλη Μπισμπίκη. Ένα τραγούδι που απέρριψα και έγινε επιτυχία είναι ο “Θυμός” που είπε η Πάολα. Έκλαψα τελευταία φορά το Σάββατο γιατί μάλωσα με την κόρη μου. Η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα στην καριέρα μου ήτανε να συνυπάρξω σε μαγαζιά χωρίς να το θέλω. Σταθμό στην καριέρα μου θεωρώ το δίσκο “Γεια”», τόνισε μιλώντας στην κάμερα του Mega η Δέσποινα Βανδή.

«Με το χέρι στην καρδιά θα πω ότι ποτέ δεν απέκτησα έπαρση στην καριέρα μου γιατί ήμουν πάντα τόσο ανασφαλής που δεν ευχαριστιόμουν και την επιτυχία. Θα επέλεγα έναν μεγάλο έρωτα από μια μεγάλη επιτυχία, εννοείται. Μου πήρε 30 χρόνια καριέρας για να καταλάβω ότι η χαρά είναι παντού», είπε κλείνοντας η Δέσποινα Βανδή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δέσποινα Βανδή: «Το “ξύλο” για το age shaming, το τρώμε από τις γυναίκες» - Το «κατηγορώ» στην «Σταχτοπούτα»

Δέσποινα Βανδή: Καταχειροκροτήθηκε στα Mad VMA 2024 από όλο το στάδιο με το μήνυμα κατά της κακοποίησης - «Καμία ανοχή στη βία!»

Βασίλης Μπισμπίκης & Δέσποινα Βανδή: Πιο διακριτικοί από ποτέ στα μπουζούκια - Ο ηθοποιός της χάιδευε τρυφερά το πόδι

Δέσποινα Βανδή – Η αποκάλυψη για το σπίτι του Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη: «Θα είμαι εκεί τα επόμενα χρόνια»

Βασίλης Μπισμπίκης: «Δουλεύω πολλές ώρες και δεν έχω χρόνο για το παιδί! Τη Δέσποινα θέλω να τη μυρίζω, να την αναπνέω»

Δέσποινα Βανδή: «Ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου!» - Η συμβουλή που έχει δώσει στην Μελίνα Νικολαΐδη

Δέσποινα Βανδή: «Ως μητέρα με βαθμολογώ με...» - Η ερωτική εξομολόγηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη και η αποκάλυψη για τα παιδιά της