Στέλιος Χανταμπάκης: Στιγμές τρόμου για την οικογένεια του αδερφού του, Βαγγέλη - Τον έδεσαν και τον έκλεψαν στο σπίτι του στον Ωρωπό

Οι απειλές στη γυναίκα του για τα παιδιά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στιγμές τρόμου έζησε η οικογένεια του Στέλιου Χανταμπάκη και συγκεκριμένα του αδερφού του, Βαγγέλη, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ που αναπαράγονται, έπεσε θύμα μίας σοκαριστικής ληστείας το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου, στο σπίτι του στον Ωρωπό. Ο ίδιος ήταν μέσα σε αυτό, μαζί με την σύζυγό του όταν συνέβη το κακό.

Τέσσερις άγνωστοι άντρες μπήκαν ξαφνικά μέσα, κρατώντας όπλα, έχοντας σπάσει την μπαλκονόπορτα με τσεκούρια, με στόχο να τους αποσπάσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν και για να μην προσπαθήσει κανείς να τους εμποδίσει, τους έδεσαν με tire - up και απειλούσαν τους δύο γονείς πως θα τους πάρουν τα παιδιά εάν σκεφτόντουσαν να κάνουν οτιδήποτε. Ένας ακόμη τους περίμενε έξω.

Δείτε επίσης: Στέλιος Χανταμπάκης: "Έσπασε" τη σιωπή του για την περιουσία του Φιλήμονα - «Η αλήθεια είναι ότι με...»

Τι συνέβη μετά τη ληστεία στο σπίτι του αδερφού του Στέλιου Χανταμπάκη

Αφού, λοιπόν, πήραν τα χρήματα ο τελευταίος επιβιβάστηκε στη μηχανή και οι υπόλοιποι στο αυτοκίνητο που είχαν και έφυγαν. Όσο προχωρούσαν το αυτοκίνητο έκοψε την ταχύτητα της μηχανής για να παραδώσει τα κλοπιμαία και έπειτα οι δρόμοι τους χωρίστηκαν. Οι πινακίδες, αλλά και το σκηνικό αυτό έχουν καταγραφεί από τις κάμερες της περιοχής και οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία και αναζητούν τους δράστες.

«Απείλησαν την γυναίκα μου χωρίς να την πειράξουν. "Θα σας πάρουμε τα παιδιά, δώστε μας τα χρήματα"», εξομολογήθηκε ο Βαγγέλης Χανταμπάκης στο T-Live και επισήμανε για τα δύο παιδιά του: «Είχαν φύγει πριν από δέκα λεπτά, τους είχε πάρει ο πεθερός μου»

«Ήταν έτοιμοι για όλα από τη στιγμή που μπήκαν με κόσμο μέσα», είπε και ο Στέλιος Χανταμπάκης στην εκπομπή του ALPHA, εξηγώντας πως ο αδερφός του και η καλή του ήταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους όταν μπούκαραν οι κλέφτες.

Δείτε επίσης: Χανταμπάκης & Πηλιάκη: Με μαρμάρινα πατώματα, τζάκι, γυμναστήριο, πισίνα και γήπεδο στον κήπο - Η μοντέρνα μονοκατοικία τους