Ελένη Μενεγάκη: «Αυτό που τους λέω είναι ότι πέρα από τα χρήματα...» - Η εξομολόγηση για τα παιδιά της

Η συμβουλή που τους δίνει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Αυτό που τους λέω είναι ότι πέρα από τα χρήματα...» - Η εξομολόγηση για τα παιδιά της

Στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Ιουνίου (δείτε εδώ πότε ρίχνει αυλαία οριστικά), προβλήθηκε μία έρευνα από την ευρωπαϊκή στατιστική σχετικά με τους νέους και την εργασία στην Ελλάδα, η οποία αναφέρει ότι 2 στους 10 νέους στην Ελλάδα, δεν σπουδάζουν, αλλά ούτε δουλεύουν.

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, σάστισε με τα αποτελέσματα αυτά και θέλησε να κάνει τα δικά της σχόλια, αποκαλύπτοντας τα λόγια που λέει κάθε φορά στα παιδιά της όσο αυτά μεγαλώνουν και το καθένα από αυτά τραβά τον δικό του δρόμο είτε σπουδάζοντας είτε μπαίνοντας στον χώρο εργασίας απευθείας.

Η συμβουλή της Ελένης Μενεγάκη στα παιδιά της

«Εγώ αυτό που λέω στα παιδιά μου, είναι ότι πέρα από τα χρήματα, η δουλειά σου δίνει άλλη δύναμη. Σε αλλάζει, σε μεγαλώνει, σε ωριμάζει. Δεν είναι μόνο για να βγάλουμε χρήματα μια δουλειά. Μας ολοκληρώνει σαν ανθρώπους. Πρέπει να κινούμαστε, να δουλεύουμε, να έχουμε ενέργεια», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Η μικρή μου κόρη, μου έλεγε "αχ δε μπορώ, έχω ένα άγχος"» - Τι συνέβη στο σπίτι της στα Μελίσσια με τη Μαρίνα Παντζοπούλου

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, εδώ και καιρό βρίσκεται στην Άνδρο, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, εργάζεται στο ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου. Καθημερινά, λοιπόν, δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από εκεί, δείχνοντας είτε κάποιες κρυφές γωνίες του ONAR στους διαδικτυακούς του φίλους είτε πως περνάει τον χρόνο του εκεί με τους φίλους του και κάποιες μυστήριες παρουσίες όταν δεν δουλεύει.

Τις προάλλες, μάλιστα, είχε αναρτήσει σε story στο προφίλ του μία εικόνα από το εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου πόζαρε περιμένοντας το φαγητό της και η Ελένη Μενεγάκη μέρες πριν (δείτε εδώ), αλλά και μία από την πισίνα, την ώρα που έκανε τις βουτιές του. Ο χώρος είναι ειδυλλιακός!

Άγγελος Λάτσιος Onar

Άγγελος Λάτσιος Άνδρος