Μπρούνο Τσερέλα: Μητέρα δύο παιδιών από διαφορετικούς γάμους - Αυτή είναι η πρώην σύντροφός του και το πολυποίκιλο παρελθόν της

Η γυναίκα που υπήρχε στη ζωή του πριν την Αθηνά Οικονομάκου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο πριν από δύο μήνες, τον Απρίλιο συγκεκριμένα, μίλησε, μάλιστα, ανοιχτά για το διαζύγιό τους και τις σχέσεις τους σήμερα (δείτε εδώ την εξομολόγησή της), χωρίς να κρύβεται από τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους.

Και ενώ οι έξοδοι της με τις παρέες τις σχολιάζονταν αυτό το διάστημα στα social media και στα πάνελ λόγω του, ένα βίντεο από συναυλία στην οποία βρέθηκε, το οποίο έφερε στο φως το Πρωινό του ΑΝΤ1, πρόδωσε τη νέα της σχέση (δείτε το εδώ). Η ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα, ηλικίας 37 ετών και με καταγωγή από Ιταλία και Αργεντινή. Ακούει στο όνομα Μπρούνο Τσερέλα.

Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Μπρούνο Τσερέλα που έχει κλέψει την καρδιά της Αθηνάς Οικονομάκου

Ο ίδιος έχει πλούσιο παρελθόν και ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα η τελευταία γυναίκα που πέρασε από αυτή, πριν βρεθεί μπροστά του η 38χρονη. Πρόκειται για μία μελαχρινή καλλονή, από την Αργεντινή, η οποία εργάζεται ως μοντέλο αλλά και ηθοποιός και ζει μόνιμα στην Ιταλία.

Ο λόγος για την Μπελέν Ροντρίγκεζ, η οποία διαθέτει έναν λογαριασμό στο Instagram με πάνω από δέκα εκατομμύρια ακόλουθους, με κάθε ανάρτησή της να συγκεντρώσει χιλιάδες like και σχόλια. Πολλές από τις φωτογραφίες που ανεβάζει είναι αρκετά αποκαλυπτικές, γι' αυτό και ο διεθνής Τύπος της έχει αποδώσει τον τίτλο «Η Σοφία Λόρεν της Αργεντινής».

Μπελέν Ροντίγκεζ πρώην Τσερέλα
Instagram / Belen Rodriguez

Ας πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή μέχρι να φτάσουμε στο ειδύλλιό της με τον σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου. Η νεαρή, η οποία είναι 39 ετών, από τον Αύγουστο του 2004 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2008 υπήρξε ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή της Μίλαν, Μάρκο Μποριέλο.

Ένα μήνα μετά τον χωρισμό τους έκανε σχέση με τον Fabrizio Corona, με τον οποίο έμεινε μέχρι τον Απρίλιο του 2012. Ο χωρισμός τους ήρθε απότομα, όταν εκείνη ερωτεύτηκε ξαφνικά τον χορευτή Stefano De Martino με τον έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο έρωτάς τους ήταν πολύ μεγάλος έντονος και μέσα στον πρώτο χρόνο της σχέσης τους, στις 9 Απριλίου 2013 ειδικότερα, ήρθε στη ζωή και ο γιος, Σαντιάγο. Η φλόγα τους κράτησε μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2015, παρόλα αυτά, όπου αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους. Το διαζύγιό τους, βέβαια, εκδόθηκε δύο χρόνια αργότερα, στις 24 Ιανουαρίου 2017.

Για λίγο καιρό έμεινε μόνη της. Ο νέος της έρωτας ήρθε στη ζωή της τον Σεπτέμβριο του 2020. Ήταν ο κομμωτής Antonino Spinalbese, με τον οποίο απέκτησε το δεύτερο παιδί της, μία κόρη που γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 2021 και ονομάζεται Luna Marì Spinalbese. Και αυτή η σχέση, δυστυχώς, όμως, έληξε σύντομα. Κράτησε μέχρι τον Ιανουάριο του 2022.

Το 2023 έκανε ξανά σχέση με έναν άλλο άντρα, τον Elio Lorenzoni, αλλά λίγους μήνες αργότερα έγινε γνωστός ο χωρισμός τους και τότε είναι που ήρθε στη ζωή της ο Μπρούνο Τσερέλα. Οι δυο τους δεν επιβεβαίωσαν ποτέ το ειδύλλιό τους, αλλά οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από κοινές τους εξόδους έκαναν τις φήμες να οργιάζουν.