Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για Μαρία Αντωνά & Γιώργο Λιάγκα: «Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη! Μπορώ να πω ότι...»

Η αποκάλυψη για τη νέα σχέση της κολλητής της φίλης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για Μαρία Αντωνά & Γιώργο Λιάγκα: «Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη! Μπορώ να πω ότι...»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρέθηκε στο στόχαστρο των media, καθώς πριν από μερικές ώρες ανακοινώθηκε ο χωρισμός της με τον Κώστα Πηλαδάκη μετά από τόσα χρόνια και λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ ποιος είναι ο λόγος).

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, την πλησίασε για να δει την αντίδρασή της γι' αυτό (δείτε την εδώ), ωστόσο περισσότερο μίλησε για την καλή της φίλη Μαρία Αντωνά, η οποία χώρισε πρόσφατα και φαίνεται πως έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Οι αποκαλύψεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για το ζεύγος Αντωνά - Λιάγκας

Οι δύο γυναίκες είναι πολύ καλές φίλες και βγαίνουν συχνά μαζί. Κατά την έξοδο του ζευγαριού όπου διέρρευσαν οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες, μάλιστα, η ίδια ήταν μαζί τους. Παρόλο, λοιπόν, που γνωρίζει πολλά, δεν θέλησε να μιλήσει με λεπτομέρειες για την σχέση τους, γι' αυτό και στάθηκε περισσότερο στη ψυχολογία της μελαχρινής δημοσιογράφου αυτό το διάστημα.

«Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλά. Δεν ξέρω αν ταιριάζει με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν γνωρίζω κάτι. σαν τηλεοπτικό δίδυμο, η Μαρία είναι πολύ καλή ως δημοσιογράφος και ταιριάζει με όποιον κι αν την βάλεις. Είναι γενικά καλή», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο, βέβαια, κι αν όλοι αποφεύγουν να μιλήσουν ανοιχτά για το ειδύλλιο αυτό, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι το επιβεβαίωσε (δείτε εδώ πώς) και δεν καταλαβαίνει και για ποιο λόγο να το κρατάει κρυφό.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρελάθηκαν όλοι. Οκ, δεν είπα κάτι κακό. Ανακοίνωσα μία σχέση, που πραγματικά εγώ χαίρομαι πάρα πολύ. Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κρύβονται. Και να σου πω στην τελική; Εγώ νότια μένω, είμαι γειτόνισσα και μια καλή γειτόνισσα τα βλέπει όλα και τα λέει. Τι να κάνω;

Προχθές που βγήκαν το βράδυ για φαγητό στο συγκεκριμένο μαγαζί ήμασταν κι εμείς με τον Νεκτάριο και είναι απίστευτο που το περιέγραψε και ο Γιώργος μετά. Την ίδια μέρα είναι που τους είδαμε. Τους είδα λίγο μόνους αλλά ήταν και με παρέα, υπήρχε κινητικότητα, ήταν κι άλλα άτομα. Όλα καλά. Ο Γιώργος έχει αποκαλύψει πόσες σχέσεις... Έχει πει πολλά πράγματα. Γενικότερα μιλάει και του αρέσει και να αποκαλύπτει και να ανακοινώνει. Όσοι μένουν στα νότια προάστια, ξέρουν, βλέπουν...

Στην Μαρία έστελνα εγώ μηνύματα, καρδούλες κλπ σε ένα live που έκανε στο Instagram και μου λέει "Ελίζαμπεθ Ελέτσι μας έκαψες σήμερα". Θέλω να της πω ότι δεν σε έκαψα αγαπημένη μου. Σιγά, δεν είναι κάτι το οποίο δεν γνωρίζαμε. Κι εγώ δεν ήξερα ότι δεν είχε ανακοινωθεί και ότι το κρύβουν. Δεν είναι ότι τους είχα δει κάπου και μου είπαν "μην το πεις". Δεν είναι ότι δεν είμαι εχέμυθος άνθρωπος. Είναι λίγο διαφορετικοί μεταξύ τους. Η Μαρία είναι ραδιοφωνική παραγωγός, ο Γιώργος είναι αποστειρωμένος δημοσιογράφος της ενημέρωσης, εξαιρετικός ωστόσο και στο lifestyle, και γενικότερα δεν είναι και τόσο κοινωνικός. Και μου άρεσε όλο αυτό το πάντρεμα. Είναι πολύ ωραίο να έλκονται τα ετερώνυμα», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Όταν σχολίαζε στο Πρωινό τον χωρισμό Αντωνά και Σοϊλέδη - «Όταν κατουράς την θάλασσα το βρίσκεις στο αλάτι μετά»