Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Πότε και που γνωρίστηκαν - Το χρονικό του έρωτα τους

Λεπτομέρειες μετά τα "καυτά" τους φιλιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram - athinao1konomakou/brunocerella.30
Instagram - athinao1konomakou/brunocerella.30

Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται ξανά σε σχέση. Η ηθοποιός απαθανατίστηκε στην συναυλία των Coldplay να δίνει φιλιά με το νέο της σύντροφο χωρίς να νοιάζεται για τα αδιάκριτα βλέμματα των ανθρώπων που καθόντουσαν γύρω της.

Πρόκειται για τον Μπρούνο Τσερέλα (37 ετών σήμερα) ο οποίος είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας με την τελευταία ομάδα που έπαιξε να είναι η Blu Basket 1971 της ιταλικής Serie A2. Σταθμός ωστόσο της καριέρας του ήταν η Emporio Armani Milano. Επίσης, έχει δημιουργήσει με τον πρώην συμπαίκτη του Τομάσο Μαρίνο και άλλους, τον φιλανθρωπικό οργανισμό Slums Dunk, όπου παρέχει προπόνηση μπάσκετ, εγκαταστάσεις και εκπαίδευση σε μη προνομιούχους νέους στις φτωχές γειτονιές (δείτε φωτογραφίες από την καθημερινότητα του).

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως δεν θέλει να κρύβεται πλέον, καθώς όπως γνωστοποιήθηκε, είχε ενημερωθεί για τις φωτογραφίες και πως το θέμα θα έβγανε στον αέρα.

Λεπτομέρειες για τη σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με το νέο της σύντροφο

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σουσου σήμερα Παρασκευή 14/6, η Αθηνά Οικονομάκου γνωρίστηκε με τον Μπρούνο Τσερέλα πριν από μερικούς μήνες. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η πρώτη γνωριμία έγινε στις αρχές του Μαρτίου στο Μιλάνο, όταν η ηθοποιός ήταν ήδη σε διάσταση με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Υπήρχαν αναρτήσεις τις ίδιες μέρες και σε ίδια σημεία. Εκεί λοιπόν φαίνεται πως ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος έρωτας, που τον φέρνει και τον ίδιο πιο συχνά στην Ελλάδα. Μόλις ανακοινώθηκε το διαζύγιο εκείνη ταξίδεψε στο Μιλάνο και κάποιοι λένε πως δεν ήταν τυχαίο. Την είχαμε πετύχει στο αεροδρόμιο», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης.