Δανάη Μπάρκα: Το σχόλιο για τα δημόσια φιλιά της Οικονομάκου με το νέο σύντροφό της - «Πάντα έχω ένα κόμπο μέσα μου...»

Αμηχανία για την παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Το σχόλιο για τα δημόσια φιλιά της Οικονομάκου με το νέο σύντροφό της - «Πάντα έχω ένα κόμπο μέσα μου...»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη σχολίασαν σήμερα Παρασκευή 14/6 τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την Αθηνά Οικονομάκου και το νέο της σύντροφο μετά το διαζύγιο της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Το ζευγάρι βρέθηκε στην συναυλία των Coldplay και αντάλλαξε μπροστά σε όλους "καυτά" φιλιά.

Η είδηση λοιπόν, πως η ηθοποιός προχώρησε στη ζωή της έχει γίνει θέμα συζήτησης σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές με τις σημερινές εξελίξεις να αναφέρουν πως οι δυο τους έχουν γνωριστεί ήδη από τον Μάρτιο, ενώ όταν βγήκε η ανακοίνωση του διαζυγίου έφυγε ταξίδι για να τον συναντήσει.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύντροφό της

«Εγώ να κάνω σαφές και να καταθέσω ότι αισθάνομαι πάρα πολύ αμήχανα με αυτά τα θέματα. Όταν κάτι δεν είναι από τους ίδιους τους ανθρώπους οι οποίοι είναι προβεβλημένα πρόσωπα και αποφασίζουν οι ίδιοι να πάνε κάπου επίσημα ή να ανεβάσουν κάτι από το λογαριασμό τους και βλέπουμε διάφορα πράγματα… Εικάζουμε ότι είναι μια σχέση, άλλος μπορεί να φανταστεί ότι δεν είναι τίποτα, μια έξοδος, μια τρυφερή φιλία... Όταν λοιπόν γίνεται γνωστό από τους γύρω με τόσο βίαιο τρόπο εμένα μου προκαλεί ρίγη», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα βλέποντας το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε πάντα καλά με αυτό που θα κυκλοφορήσει. Ούτε σημαίνει ότι δεν αισθανόμαστε αμηχανία. Είναι σημαντικό αν το γνωρίζει κάποιος... γιατί έχουμε δει και το θα σε προστατεύσω αλλά μετά να εκθέτει...», συμπλήρωσε.

«Εμένα, ως τηλεθεάτρια, μου προκαλεί αμηχανία. Όταν έχουμε τέτοια θέματα, που αφορούν σε προσωπική ζωή, πάντα έχω ένα κόμπο μέσα μου», είπε στο τέλος.

Η Δανάη Μπάρκα είχε περάσει παρόμοιο περιστατικό με την Αθηνά Οικονομάκου, όταν πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησε φωτογραφίες της από βραδινή έξοδό της - δείτε εδώ.