Λίτσα Πατέρα: «Ο έρωτας...» - Η έντονη αντίδραση σε ερώτηση για την σχέση Λιάγκα & Αντωνά και οι λέξεις όλο νόημα που ψέλλισε

Ξέρει πολύ καλά τον παρουσιαστή και όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες στη ζωή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: «Ο έρωτας...» - Η έντονη αντίδραση σε ερώτηση για την σχέση Λιάγκα & Αντωνά και οι λέξεις όλο νόημα που ψέλλισε

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησε την Λίτσα Πατέρα και η ίδια στάθηκε να παραχωρήσει μερικές δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Όταν κατέβασε το παράθυρο του αυτοκινήτου της, όμως, και άκουσε την ερώτηση που της έκανε ο δημοσιογράφος που την περίμενε εκεί, αντέδρασε έντονα, ψέλλισε κάποιες λέξεις και αποχώρησε.

Η ερώτηση αφορούσε την σχέση του Γιώργου Λιάγκα, με τον οποίο συνεργάζεται τόσα χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά, με την Μαρία Αντωνά, που συζητιέται σε κάθε εκπομπή τις τελευταίες μέρες, με όλο και περισσότερες πληροφορίες για το ειδύλλιό τους να γίνονται γνωστές.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Πότε και που γεννήθηκε ο έρωτας τους! Ο ρόλος του Κώστα Φραγκολιά

Η αντίδραση της Λίτσας Πατέρα σε ερώτηση για την σχέση Λιάγκα - Αντωνά

Η αστρολόγος, λοιπόν, επειδή δεν της αρέσει να μιλά και να σχολιάζει τις ζωές άλλων ανθρώπων, εξήγησε πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα για τα οποία θα μπορούσε να μιλήσει και έφυγε αφήνοντας ένα γενικό υπονοούμενο.

«Έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα για να μιλήσω. Ο έρωτας καλά κρατεί, φουντώνει παντού», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Το μήνυμα που της έστειλε η Μαρία Αντωνά μετά την επιβεβαίωση της σχέσης της με τον Γιώργο Λιάγκα

Την Τρίτη 11/6 ο Γιώργος Λιάγκας απόλαυσε το βράδυ του μαζί με την Μαρία Αντωνά και φίλους στην περιοχή της Βουλιαγμένης, γεγονός που αποκάλυψε η ραδιοφωνική παραγωγός με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο εκεί! Λίγες ώρες αργότερα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο με τον Πάνο Καλίδη και την γυναίκα του, Λεάννα Μάρκογλου σε τρυφερές στιγμές. Στο βίντεο αυτό ωστόσο φαίνεται καθαρά και ένα ανδρικό χέρι δίπλα της, το οποίο είναι του Γιώργου Λιάγκα.

Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί αυτά τα βραχιόλια είναι τα χαρακτηριστικά που φοράει ο παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1 καθημερινά.

Γιώργος Λιάγκας βραχιόλια