Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Το μήνυμα που της έστειλε η Μαρία Αντωνά μετά την επιβεβαίωση της σχέσης της με τον Γιώργο Λιάγκα

«Εγώ νότια μένω, είμαι γειτόνισσα και μια καλή γειτόνισσα τα βλέπει όλα και τα λέει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Το μήνυμα που της έστειλε η Μαρία Αντωνά μετά την επιβεβαίωση της σχέσης της με τον Γιώργο Λιάγκα

Το φημολογούμενο ειδύλλιο του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά ήρθε να επιβεβαιώσει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πριν από μερικά 24ωρα σε μία εκδήλωση γεμάτη φώτα και κάμερες (δείτε εδώ όσα εξομολογήθηκε για το ζευγάρι), αλλά οι αποκαλύψεις της δεν σταμάτησαν εκεί.

Παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, κατά την οποία, πέρα από το τηλεοπτικό της μέλλον και την πιθανότητα συνεργασίας της με το OPEN, μίλησε για το μήνυμα που της έστειλε η δημοσιογράφος αφού επιβεβαίωσε πως είναι σε σχέση με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Το μήνυμα που έστειλε η Μαρία Αντωνά στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι μετά την επιβεβαίωση της σχέσης της με τον Λιάγκα

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρελάθηκαν όλοι. Οκ, δεν είπα κάτι κακό. Ανακοίνωσα μία σχέση, που πραγματικά εγώ χαίρομαι πάρα πολύ. Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κρύβονται. Και να σου πω στην τελική; Εγώ νότια μένω, είμαι γειτόνισσα και μια καλή γειτόνισσα τα βλέπει όλα και τα λέει. Τι να κάνω;

Προχθές που βγήκαν το βράδυ για φαγητό στο συγκεκριμένο μαγαζί ήμασταν κι εμείς με τον Νεκτάριο και είναι απίστευτο που το περιέγραψε και ο Γιώργος μετά. Την ίδια μέρα είναι που τους είδαμε. Τους είδα λίγο μόνους αλλά ήταν και με παρέα, υπήρχε κινητικότητα, ήταν κι άλλα άτομα. Όλα καλά. Ο Γιώργος έχει αποκαλύψει πόσες σχέσεις... Έχει πει πολλά πράγματα. Γενικότερα μιλάει και του αρέσει και να αποκαλύπτει και να ανακοινώνει. Όσοι μένουν στα νότια προάστια, ξέρουν, βλέπουν...

Στην Μαρία έστελνα εγώ μηνύματα, καρδούλες κλπ σε ένα live που έκανε στο Instagram και μου λέει "Ελίζαμπεθ Ελέτσι μας έκαψες σήμερα". Θέλω να της πω ότι δεν σε έκαψα αγαπημένη μου. Σιγά, δεν είναι κάτι το οποίο δεν γνωρίζαμε. Κι εγώ δεν ήξερα ότι δεν είχε ανακοινωθεί και ότι το κρύβουν. Δεν είναι ότι τους είχα δει κάπου και μου είπαν "μην το πεις". Δεν είναι ότι δεν είμαι εχέμυθος άνθρωπος. Είναι λίγο διαφορετικοί μεταξύ τους. Η Μαρία είναι ραδιοφωνική παραγωγός, ο Γιώργος είναι αποστειρωμένος δημοσιογράφος της ενημέρωσης, εξαιρετικός ωστόσο και στο lifestyle, και γενικότερα δεν είναι και τόσο κοινωνικός. Και μου άρεσε όλο αυτό το πάντρεμα. Είναι πολύ ωραίο να έλκονται τα ετερώνυμα», είπε χαρακτηριστικά για το ζευγάρι.

Και έπειτα δήλωσε για την πρόταση για εκπομπή για την οποία συζητάει: «Μου έχει γίνει μια πολύ καλή πρόταση. Έχουν γίνει συζητήσεις, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Σίγουρα θα είναι καλοκαιρινό, δροσερό, ωραίο, lifestyle που το αγαπώ πάρα πολύ, gossip, αυτά που μας αρέσουν».

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Όταν σχολίαζε στο Πρωινό τον χωρισμό Αντωνά και Σοϊλέδη - «Όταν κατουράς την θάλασσα το βρίσκεις στο αλάτι μετά»