Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Φωτογραφίες από την διώροφη βίλα τους - Με μεγάλη πισίνα και πολλά δωμάτια

Εικόνες από το το εσωτερικό της αλλά και από τον κήπο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Φωτογραφίες από την διώροφη βίλα τους - Με μεγάλη πισίνα και πολλά δωμάτια

Η Ελένη Φουρέιρα από το 2017, διατηρεί σχέση με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία. Μετά από 5 χρόνια σχέσης, τον Νοέμβριο του 2022, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο πρώτο της παιδί, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Στις 7 Φεβρουαρίου του 2023, γεννήθηκε ο γιος τους με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Στην πρώτη της συνέντευξη μάλιστα μετά την γέννα, η τραγουδίστρια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην εγκυμοσύνη της την ώρα που εκπομπές και sites - ενώ το έκρυβε και δεν ήθελε να μιλάει για αυτό - έγραφαν πως είναι έγκυος κλπ.

Σήμερα ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα ζει στιγμές ευτυχίας, ενώ έχει καταφέρει να ισορροπήσει προσωπική ζωή και καριέρα. Μεγάλη βοήθεια στο σπίτι με τον γιο της είναι η μητέρας της που τον προσέχει όταν τόσο εκείνη όσο και ο Αλμπέρτο Μποτία έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το ζευγάρι μένει σε μια υπέροχη μονοκατοικία στα Νότια Προάστια, η οποία διαθέτει όλα τα κομφόρ. Είναι διώροφη με μεγάλες τζαμαρίες, κήπο με γκαζόν αλλά και πισίνα για τις καλοκαιρινές βουτιές χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αυτό είναι το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία

Η Ελένη Φουρέιρα έχει δείξει από διάφορες αναρτήσεις κάποια από τα σημεία του σπιτιού τους. Οι χώροι είναι ευρύχωροι με την διακόσμηση να είναι μίνιμαλ. Επίσης, υπάρχει ξεχωριστό δωμάτιο για τα δεκάδες ρούχα και παπούτσια της.

Ελένη Φουρέιτα Αλμπέρτο Μποτία σπίτι


Την ανακοίνωση άλλωστε πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί, την είχαν κάνει με φωτογραφίες από το υπνοδωμάτιο τους και ήταν υπέροχές με το ζευγάρι να είναι αγκαλιασμένο στο κρεβάτι του.

Στον εξωτερικό χώρο, έχουν μεγάλο κήπο με γκαζόν, ενώ υπάρχει στο κέντρο και μια μεγάλη πισίνα. Στον δεύτερο όροφο μάλιστα, έχουν και μια μεγάλη βεράντα.

Ελένη Φουρέιτα Αλμπέρτο Μποτία σπίτι Αθήνα