Τατιάνα Μπλάτνικ - Γιώργο Μπαρμπαλιάς: Αυτή είναι η αλήθεια για τη φημολογούμενη σχέση τους

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή στο Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφόρησαν για την προσωπική ζωή της Τατιάνας Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο της από τον Νικόλαο Γλυξμπουργκ. Τελευταία ήταν αυτή που αναφέρει πως βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία, Γιώργο Μπαρμπαλιά, γιο του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, διακεκριμένου αρχιτέκτονα.

Μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας. Η καταγωγή του είναι από την Αρκαδία. Ο επιχειρηματίας έχει επίσης ένα διαζύγιο. Υπήρξε παντρεμένος για 10 χρόνια με την Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα. Ο γάμος τους είχε γίνει στην Πάτμο με 500 καλεσμένους.

Η διάψευση για τη σχέση Τατιάνας Μπλατνικ - Γιώργου Μπαρμπαλιά

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα Παρασκευή 14/6 στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, η είδηση πως είναι σε σχέση Γιώργος Μπαρμπαλιάς και Τατιάνα Μπλάτνικ δεν ισχύει. Μάλιστα, το διέψευσε ο ίδιος ο επιχειρηματίας σε συζήτηση που είχαν όταν συναντήθηκαν σε event ξενοδοχείου. Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή, στάθηκε το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso το οποίο αναφέρεται σε κοινή έξοδο τους.

«Να διαψεύσω μια είδηση που τώρα μου ήρθε; Βλέπω στην Espresso που συνήθως έχει πολύ καλό ρεπορτάζ, "Μαζί σε λουξ ξενοδοχείο η Τατιάνα Μπλάτνικ με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά". Έτυχε και είδα τον κύριο Μπαρμπαλιά προχθές στο event του ξενοδοχείου. Τον πέτυχα στο διάδρομο και πιάσαμε την κουβέντα, του είπα ότι τον σχολιάζαμε τις προάλλες και μου είπε ότι δεν ισχύει το ειδύλλιο αυτό. Ότι είναι δυο πολύ καλοί φίλοι. Τον ρώτησα αν μπορώ να το πω και μου είπε βεβαίως», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλατό του Happy Day.

Δείτε επίσης: Το επόμενο βήμα της Τατιάνας Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο – Το γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτησή της