Μαρία Σάκκαρη: «Ο Κωνσταντίνος είναι το πρώτο μου...» - Οι κρίσεις πανικού και η σχέση με τον Μητσοτάκη

«"Δεν μπορώ να αναπνεύσω" έλεγα στον προπονητή μου, και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Σάκκαρη: «Ο Κωνσταντίνος είναι το πρώτο μου...» - Οι κρίσεις πανικού και η σχέση με τον Μητσοτάκη

Η Μαρία Σάκκαρη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή Πρωταγωνιστές στον ALPHA, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/6. Η Ελληνίδα τενίστρια, μίλησε τόσο για την καριέρα που έχει καταφέρει να χτίσει στα 28 της, αλλά και για την στήριξη και υποστήριξη που έχει από τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η συνέντευξη της Μαρίας Σάκκαρη στους Πρωταγωνιστές

Η κρίση πανικού

«Είμαι στη Στουτγκάρδη μετά από έναν μήνα, μπαίνω στο γήπεδο και ήταν τότε που με έπιασε για πρώτη φορά κρίση πανικού. "Δεν μπορώ να αναπνεύσω" έλεγα στον προπονητή μου, και δεν μπορούσα να εγκαταλείψω το ματς λέγοντας ότι έχω πάθει κρίση πανικού. Έπρεπε να πω ότι με πονάει κάτι. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν λέω "ζαλίζομαι, με πονάει το στομάχι μου και δεν αισθάνομαι καλά". Το δούλεψα από τότε πάρα πολύ, δηλαδή μπορεί να με έχει πιάσει μόνο μια φορά από τότε.

Με το που έβγαινα από το γήπεδο, με το που έφευγα από τον αγώνα, ήμουν μια χαρά. Απλά ήθελα να ξεφύγω από αυτό το συναίσθημα, ήθελα να ξεφύγω από το ότι είμαι μέσα στο γήπεδο και πρέπει να κερδίσω, γιατί είμαι νούμερο 3 και δεν μπορώ να χάσω από 53″. Δηλαδή τότε δεν είχα φιλοσοφήσει ότι είναι εντάξει και το να χάσεις και από το 100 και από το 103. Δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι. Είχα γυρίσει στην Αθήνα και έλεγα κάτι ασυναρτησίες στους γονείς μου», αποκάλυψε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

Δείτε επίσης: Στο πλευρό της "νύφης" της η Μαρέβα Μητσοτάκη - Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στη Μαρία Σάκκαρη μετά την κατάρρευσή της

Η σχέση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Στήριγμά της στα εύκολα και στα δύσκολα είναι ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι και ο πρώτος που καλεί έπειτα από κάθε αγώνα. «Ο Κωνσταντίνος είναι το πρώτο μου τηλεφώνημα μετά από κάθε αγώνα. Είναι ο Κωνσταντίνος και μετά η μητέρα μου», είπε.

«Μετά την ήττα μου πέρασα χρόνο με τον σύντροφό μου και ένιωσα καλύτερα. Περνάω πάρα πολύ καλά με τον Κωνσταντίνο. Δεν έχει σημασία πόσες ημέρες βρισκόμαστε αλλά πόσο ωραίο περνάμε, όταν είμαστε μαζί. Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου και δεν μου έχει πει ποτέ που πας, γιατί ταξιδεύεις τόσο, είναι ο άνθρωπος που με σπρώχνει να συνεχίζω να κάνω ό,τι κάνω με τον τρόπο που το κάνω τώρα», εξομολογήθηκε η Μαρία Σάκκαρη.