Ευγενία Μανωλίδου: «Tρία χρόνια στην τηλεόραση ήταν αρκετά για εμένα... Δεν χρειαζόταν άλλο!»

«Ουδαμώς μου λείπει»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την Ευγενία Μανωλίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας. Η μαέστρος, καθηγήτρια στην Ελληνική Αγωγή και σύζυγος του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ταξίδευε στο Βέλγιο από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, για μία ομιλία στο πανεπιστήμιο της Αμβέρσας.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της εμπειρία και τόνισε πως δεν νιώθει πρόθυμη να την επαναλάβει στο κοντινό μέλλον, αφού δεν της λείπει καθόλου. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις, η Ευγενία Μανωλίδου ήταν κάθετη.

Δείτε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης: Πολύ γυμνασμένος με μεγάλα μπράτσα ο 19χρονος γιος του, Αθανάσιος Περσέας - Μοιάζει στην μητέρα του, Ευγενία Μανωλίδου

Η απάντηση της Ευγενίας Μανωλίδου για την τηλεόραση

«Κάνουμε πια τόσο ωραία πράγματα με την Ελληνική Αγωγή και τα αρχαία ελληνικά, είναι τόσο ωραίος ο κόσμος αυτός. Ουδαμώς μου λείπει η τηλεόραση. Είναι πολύ υποθετική η ερώτηση για το αν θα έκανα ξανά τηλεόραση εάν γύριζα τον χρόνο πίσω. Νιώθω ότι έχω μάθει πολλά από την σύντομη πορεία μου αυτών των τριών χρόνων. Ήταν αρκετό, όμως, για μένα», ανέφερε αρχικά η Ευγενία Μανωλίδου για να καταλήξει με χαμόγελο: «Ήταν τόσο όσο… Δεν χρειαζόταν άλλο, σας ευχαριστώ πολύ».

Ο γάμος με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων, στον πιο πολυσυζητημένο γάμο εκείνης της χρονιάς. Κανένας δεν ξέχασε εκείνη το ηλιόλουστο απόγευμα του 2009, που στη κατάμεστη από 3000 κόσμο - χωρίς προσκλητήριο φυσικά - εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στην Γλυφάδα, όλοι περίμεναν με ανυπομονησία να δουν την υπέρλαμπρη νύφη – μαζί με αυτούς και ο γαμπρός... Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στα σκαλιά της εκκλησίας και περιμένοντας τη νύφη, δήλωνε μπροστά στις κάμερες ότι έχει τρομερό άγχος, όμως τα ξέχασε όλα όταν έφτασε στην εκκλησία με ένα πολυτελές τζιπ, η πανέμορφη μαέστρος που την συνόδευαν ο μεγάλος της γιος Αλέξανδρος Μανωλίδης και τα δυο της παιδιά, η Θοδώρα Μανωλίδη και ο Περσέας Γεωργιάδης.