Kylie Minogue: Incognito στη Μύκονο η διάσημη τραγουδίστρια – Τα χιουμοριστικά στιγμιότυπα και τα λαχταριστά φαγητά που δοκίμασε

Οι αφίξεις αστέρων συνεχίζονται

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Kylie Minogue μετά από σύντομες διακοπές στην Αθήνα. Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια guest εμφάνιση στο Island την περασμένη Τρίτη, στο πλαίσιο της εβδομάδας «Ποσειδώνια 2024» και έκτοτε απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην Ελλάδα.

Μετά τη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, απ' την οποία εννοείται πως δεν έλειπε, η διάσημη τραγουδίστρια αναχώρησε για το κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου. Η Kylie Minogue μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις διακοπές της στη Μύκονο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Τομ Κρουζ: Στην Ελλάδα ο σταρ του Χόλυγουντ - Οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο με ιδιωτικό τζετ

Τα στιγμιότυπα της Kylie Minogue από τη Μύκονο

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια πόζαρε με τους ντόπιους, δοκίμασε τοπικά εδέσματα και απόλαυσε βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Με μία ανάρτηση, η Kylie Minogue έδειξε λίγες από τις ομορφιές της Ελλάδας, προσφέροντας την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μας για τους εκατομμύρια θαυμαστές της, που της ζητούσαν να οργανώσει κι εκείνη μία συναυλία εδώ.

Λίγα λόγια για την Kylie Minogue

Η Kylie Minogue είναι μια παγκοσμίως γνωστή Αυστραλέζα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 28 Μαΐου 1968 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός, παίζοντας σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως το "Neighbours", πριν μεταβεί στη μουσική βιομηχανία.

Το 1987 κυκλοφόρησε το πρώτο της single "The Loco-Motion", το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία και την καθιέρωσε ως ποπ σταρ. Στη διάρκεια της καριέρας της, έχει κυκλοφορήσει πολλά επιτυχημένα άλμπουμ και singles, όπως τα "Can't Get You Out of My Head", "Spinning Around", και "Love at First Sight". Η μουσική της χαρακτηρίζεται από ποπ ήχο, ενώ συχνά πειραματίζεται με διαφορετικά είδη.

Πέρα από την επαγγελματική της ζωή, η Kylie Minogue έχει αντιμετωπίσει προσωπικές προκλήσεις, όπως τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού, την οποία ανακοίνωσε δημόσια το 2005. Από τότε, έχει γίνει ένθερμη υποστηρίκτρια της ενημέρωσης και της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού.