Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Αποχαιρετά τους Παξούς με ένα συγκινητικό βίντεο: «Στην εποχή της απόλυτης σκληρότητας...»

Τέλος τα γυρίσματα του Maestro

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Αποχαιρετά τους Παξούς με ένα συγκινητικό βίντεο: «Στην εποχή της απόλυτης σκληρότητας...»

It's a wrap! Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε με τον δικό του τρόπο ότι έπεσε η αυλαία στα γυρίσματα του Maestro, με τον τρίτο κύκλο να ετοιμάζεται για πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Φυσικά ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Mega δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, καθώς δηλώνει συχνά πως είναι συναισθηματικά δεμένος με το project, τους ανθρώπους που το στελέχωσαν, αλλά και τον τόπο που γυρίστηκε.

Ήταν προσωπική επιλογή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων του Maestro να πραγματοποιηθούν στους Παξούς. Μετά την τελευταία «κλακέτα», αποφάσισε να αποχαιρετήσει το αγαπημένο του νησί με ένα συγκινητικό βίντεο, βάζοντας τέλος και στην «ταμπέλα» του κυνικού, που του έχουν προσάψει, όπως δηλώνει ο ίδιος τουλάχιστον.

Δείτε επίσης: Maestro: Έκλαιγε στην αγκαλιά του Παπακαλιάτη - Συγκίνηση στο τελευταίο γύρισμα της Κλέλιας Ανδριολάτου στους Παξούς

Η ανάρτησή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τα γυρίσματα του Maestro

«Επειδή όλοι μου λέγανε πόσο αναίσθητος και κυνικός είμαι που δεν συγκινήθηκα με το τέλος των Παξών, αποφάσισα να φτιάξω ένα βιντεάκι (με ό,τι είχα στο κινητό μου) από το νησί. Και καθώς το έφτιαχνα θυμήθηκα πόσο τελικά μεγάλη πολυτέλεια είναι να περνάς έτσι ανθρώπινα και δημιουργικά μαζί με άλλους. Ειδικά σε αυτήν την εποχή της απόλυτης σκληρότητας.

Και μόνο για αυτό θα είμαι ευγνώμων στο νησί και σε όλον αυτόν τον κόσμο που πέρασα μαζί τους τόσες εποχές. Παγωτά, γενέθλια, αγωνίες, θεομηνίες, βάρκες, δάση, σπηλιές, παραλίες, ερείπια,εκκλησίες, καφενεία, χοροί, Marbella, ντόπιοι και μια ομάδα που αγάπησε αυτό το νησάκι όσο κανένας άλλος.

Υ.Γ. Τελικά εκείνη η μουσική του @kostaschristides που είχε γράψει ένα πρωινό πριν 3 χρόνια εκφράζει απόλυτα ότι ζήσαμε στο Maestro (in blue)!!!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με backstage στιγμές και παρεΐστικές εικόνες των πρωταγωνιστών:

Τι θα δούμε στο 5ο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν…

«Therapia»

H Μαρία ξεκινά ένα εσωτερικό ταξίδι αναζήτησης της γαλήνης. Ο Ορέστης και η Κλέλια βρίσκονται σε αδιέξοδο. Ο Σπύρος προσπαθεί να κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με τη Γιάννα. Όλοι γνωρίζουν πια πως ο Χαράλαμπος είναι νεκρός και πως ο Δημοσθένης αναζητά τον δολοφόνο του. Μια περίεργη άφιξη στο νησί προκαλεί ανησυχία.