Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έγινε μητέρα από επιλογή

Το σχόλιό της για το κίνημα metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη έδωσε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στη Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Μεταξύ άλλων η αναγνωρισμένη ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να μην αποκτήσει παιδιά, στις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, ενώ αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο.

«Από επιλογή δεν έγινα μητέρα. Καθαρά για υπαρξιακούς λόγους. Ως καλλιτέχνης κι ως άνθρωπος δεν μπορώ να μένω ασυγκίνητη σε οτιδήποτε αφορά σε κακοποίηση παιδιού, νέων κοριτσιών και γυναικών. Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο μας αγγίζει όλους μας ως κοινωνία», δήλωσε αρχικά η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Δείτε επίσης: «Σε αυτή την εποχή δεν πρέπει να ρωτάνε τις γυναίκες τέτοια πράγματα...» - Ξέσπασε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για το κίνημα metoo και για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Όσον αφορά το κίνημα metoo και την επίδρασή του στον χώρο της υποκριτικής, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη τόνισε στην κάμερα του Alpha: «Οτιδήποτε βγαίνει με τόλμη μπροστά για να κάνει καταγγελίες και να κόψει τη φόρα των κακοποιητών, φυσικά και κάνει καλό. Έγινε μία τεράστια συζήτηση, αλλά το θέμα είναι να μη μένει το πράγμα μόνο στον χώρο του θεάτρου και της τέχνης, αλλά αυτό να περάσει σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους».

Σε ερώτηση για την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο, σε περίπτωση που αθωωθεί από το εφετείο, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει.