Βίκυ Σταυροπούλου: Γι' αυτό δεν τοποθετήθηκε στην κόντρα Μπάρκα – Καινούργιου

«Πήγα να κάνω κάτι αυθόρμητα, η Δανάη δεν μου το επιτρέπει»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου, όπου μίλησε για τη ζωή της και για την καριέρα της μέχρι σήμερα. Ένα σημαντικό σημείο της κουβέντας αφορούσε φυσικά την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

Ένα μέρος αυτών προερχόταν από την πλευρά της Κατερίνας Καινούργιου, που είχε αφήσει αιχμές τόσο για την παρουσιάστρια του Mega, όσο και για τη μητέρα της, αναφερόμενη στον τρόπο που «έχει μεγαλώσει». Χωρίς να την κατονομάζει, η Βίκυ Σταυροπούλου έδωσε τις απαντήσεις της, καθώς και τον λόγο που δεν τοποθετείται σε όσα ακούγονται και γράφονται για τη Δανάη.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στα «καρφιά» της Κατερίνας Καινούργιου για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου

Οι λόγοι που η Βίκυ Σταυροπούλου δεν υπερασπίζεται δημόσια την κόρη της

«Δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ ξέρεις γιατί; Γιατί κάνω αυτή τη δουλειά και δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων, μπορώ, όμως, να ελέγξω την ενέργεια που καταναλώνω για αυτές. Ούτε η Δανάη το επιτρέπει. Είναι αυτό που λέω. Η αλήθεια πάντα στο τέλος δικαιώνει τους ανθρώπους κι η ζωή με ένα μαγικό τρόπο βάζει τα πράγματα στη θέση τους», είπε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Όταν ξέρεις εσύ την αλήθεια, δεν χρειάζεται να υπερασπιστείς κανέναν γιατί ο χρόνος δείχνει. Μα, δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Για φαντάσου σε κάθε έγκλημα να έβγαινες να απαντούσες. Η Δανάη είναι πιο συγκροτημένη από εμένα. Μου είπε ότι δεν πρέπει να έχεις χρόνο για αυτούς που σε μισούν, να σπαταλάς τον χρόνο σου αγαπώντας αυτούς που σε αγαπούν. Έχει τόσο δίκιο», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου αμέσως μετά.

«Θα μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν χρειάζεται να την υπερασπιστώ. Ξέρει τόσο καλά να υπερασπίζεται τον εαυτό της και ξέρω τόσο καλά την ποιότητα τον χαρακτήρα της Δανάης, που πραγματικά θα ήταν κουτό… Πήγα να κάνω κάτι αυθόρμητα και μου είπε να ηρεμήσω. Ο κόσμος δεν ξέρει;» κατέληξε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Έλεγαν "ποιο είναι αυτό το κοριτσάκι που ηγείται μιας εκπομπής...»

Σε διαφορετικό σημείο επέμεινε στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά και στο τρόπο που διαχειρίζεται η Δανάη τα αρνητικά σχόλια. «Έχω ακούσει πολλούς να την κακολογούν, ενώ δεν συμβαίνει με άλλους ανθρώπους ή παιδιά καλλιτεχνών. Δεν είναι λογικό, όταν μπαίνει ένας καινούριος άνθρωπος σε έναν χώρο, να το κατακρίνει; Οι πραγματικά ταλαντούχοι άνθρωποι μου έστειλαν μηνύματα πόσο τους αρέσει. Άλλοι ενοχλούνται και λένε “Ποιο είναι αυτό το κοριτσάκι που ξαφνικά ηγείται μιας εκπομπής με τους όρους της;”», δήλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Δεν χρειάστηκε να της πω να μην κοιτάω τα αρνητικά σχόλια, είναι έτσι φτιαγμένη. Έχει ισχυρές “αντιπυρικές ζώνες”, είναι κάτι δικό της. Ήξερε ότι θα πουν διάφορα απ' όταν βγήκε στο θέατρο. Πώς να βγεις και να απαντήσεις στον καθένα; Πάντως τα κανάλια δεν κρατάνε τέσσερις σεζόν, αν σου δώσουν την ευκαιρία και δεν την αξίζεις. Προς στιγμήν θυμώνω, αλλά αυτό θα υπάρχει σε επαγγέλματα που εκτίθεσαι, το θέμα είναι να μην μένεις σε αυτό, γιατί μόνο κακά αποτελέσματα θα φέρει», κατέληξε με νόημα η Βίκυ Σταυροπούλου.