Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Όταν καταλάβαμε ότι δεν είμαι έγκυος ανακουφίστηκα...» - Η προσωπική εξομολόγηση για το ορμονικό της πρόβλημα

«Δουλεύω από 13 χρονών, μοίραζα φυλλάδια στο δρόμο. Έχω δουλέψει σε καφετέριες, σε πλυντήριο αυτοκινήτων...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Όταν καταλάβαμε ότι δεν είμαι έγκυος ανακουφίστηκα...» - Η προσωπική εξομολόγηση για το ορμονικό της πρόβλημα

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το πρόσφατο ξέσπασμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απευθυνόμενη στους ακόλουθούς της για το trend που κάνουν όλοι τον τελευταίο καιρό (δείτε εδώ).

Αναφέρθηκε, ωστόσο, και σε ένα προσωπικό της θέμα, το οποίο μοιράστηκε πριν από λίγες ημέρες βουρκώνοντας μπροστά στην κάμερα σχετικά με την εγκυμοσύνη της (δείτε εδώ το βίντεο). Η ίδια είχε αναφέρει πως νόμιζε ότι περίμενε παιδί, αλλά τελικά αυτό δεν ίσχυε και τα συναισθήματά της ήταν ανάμεικτα.

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον φόβο εγκυμοσύνης της

«Όταν φτάνουμε στο σημείο να δέχομαι εγώ 50 μηνύματα την ημέρα και να μου λένε πόσα like θες να σου μαζέψω για να με στείλεις διακοπές, πόσα like να σου μαζέψω για να μου πάρεις ένα κινητό τηλέφωνο... Ξέρεις κάτι; Δεν γεννήθηκα επιχειρηματίας, δούλεψα στη ζωή μου και δούλεψα πολύ. Το τι έχω κάνει, το ξέρω καλά εγώ, το ξέρει η οικογένειά μου, το ξέρουν και οι άνθρωποι που με περιτριγυρίζουν.

Για τους υπόλοιπους δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Κι εκεί που είναι να βοηθήσω το κάνω και θα το κάνω και σιωπηλά και όπως πρέπει, να υπάρχει ανάγκη. Όχι όμως να μου λέει ότι η ανάγκη σου είναι να πας διακοπές. Είναι τρελό αυτό το πράγμα.

Δουλεύω από 13 χρονών, μοίραζα φυλλάδια στο δρόμο. Έχω δουλέψει σε καφετέριες, σε πλυντήριο αυτοκινήτων, σε βενζινάδικα, έχω δουλέψει καθαρίστρια, έχω δουλέψει σε σουβλατζίδικο, έχω δουλέψει ντελίβερι, έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές και έλεγα να μαζέψω χρήματα να πάρω κάτι που θέλω. Τα σημερινά παιδιά, δεν ξέρω αν είναι οι συνθήκες της χώρας αυτής, αλλά κάπως πρέπει να ζήσεις και για να ζήσεις πρέπει να δουλέψεις», είπε αρχικά για το ξέσπασμά της.

Έπειτα για το γεγονός πως νόμιζε ότι ήταν έγκυος, επισήμανε: «Φοβήθηκα όταν αντιληφθήκαμε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Πωλίνα Νιάρχου ότι μάλλον είμαι και επειδή έχω δηλώσει ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά, δεν μου βγαίνει αυτό το μητρικό ένστικτο, τρόμαξα πάρα πολύ. Όταν καταλάβαμε ότι δεν είμαι έγκυος και ότι ήταν ορμονικό πρόβλημα, ανακουφίστηκα. Με έπιασε λίγο κάτι. Δεν ήταν ότι στενοχωρήθηκα. Έχω διαβάσει πάρα πολλές πάλι ανοησίες στο διαδίκτυο "Κρίμα την καημένη το έχασε". Για όνομα του Θεού και της Παναγίας, σταματήστε να οργιάζει η φαντασία σας».

Τέλος, σε ερώτηση για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση, δήλωσε: «Θεωρώ ότι δεν έχω να δώσω εγώ κάτι στην τηλεόραση» και εξήγησε πως ετοιμάζει κάτι στο Youtube.