Λάουρα Νάργες: «Έχω την ανάγκη να είμαι με το παιδί και τον άντρα μου» - Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη δύο χρόνια μετά την εγκυμοσύνη της

«Μέσα σε 6 μήνες αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: «Έχω την ανάγκη να είμαι με το παιδί και τον άντρα μου» - Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη δύο χρόνια μετά την εγκυμοσύνη της

Η Λάουρα Νάργες ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 13/6 στην εκπομπή Ελένη μιλώντας για την οικογένεια που έχει φτιάξει με τον Χρήστο Σαντικάι και τον γιο, που απέκτησαν μαζί. Η ραδιοφωνική παραγωγός είναι γεγονός ότι έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας από όταν έμεινε έγκυος.

Να πούμε εδώ, πως η παρακάτω εξομολογητική συνέντευξη της Λάουρα Νάργες είναι η πρώτη που παραχώρησε μετά από δύο ολόκληρα χρόνια (δείτε εδώ τη συνέντευξη που είχε δώσει στη Μενεγάκη πριν από δύο χρόνια).

Οι δηλώσεις της Λάουρα Νάργες στην πρώτη συνέντευξη μετά την εγκυμοσύνη της

«Μου άρεσε πάρα πολύ αυτός ο χρόνος που πέρναγα και περνάω ακόμα φυσικά μαζί με το παιδί μου. Εσύ μπορείς να τον δεις εκεί απέναντι είναι. Έχουμε έρθει οικογενειακώς εδώ. Ο γιος μου και ο άντρας μου είναι οι γλυκύτατοι άντρες μου. Μέσα σε 6 μήνες αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια. Ήμασταν πολύ τυχεροί μας ήρθε πολύ γρήγορα. Ήρθε ο Αλέξανδρος, βέβαια είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Τα είχαμε πει πριν δύο χρόνια που είχα έρθει εδώ.

Ήθελα να είμαι στη φωλιά μου με την οικογένεια μου, να φροντίζω το παιδί μου. Δεν είχα αυτήν την ανάγκη να βγω έξω. Είχα αυτήν την ανάγκη της οικογένειας και της φωλιάς. Βοήθησε και το γεγονός ότι ο Χρήστος είναι αυτός που είναι. Είναι ο άνθρωπος μου. Είναι σαν να ήμασταν από πάντα μαζί. Έχουμε βρεθεί και ταιριάζουμε απόλυτα», είπε η Λάουρα Νάργες.

«Νομίζω στο σπίτι ακολουθούμε τη γερμανική σχολή. Εγώ μεγάλωσα στη Γερμανία, υπάρχει πολύ έντονο το γερμανικό κομμάτι. Και εγώ έπρεπε να υιοθετήσω σε κάποια πράγματα το ελληνικό κομμάτι για να μπορέσω να επιβιώσω, αλλιώς δεν γίνεται. Αυτό το πολύ γερμανικό μου μου έχει φέρει εμπόδια. Ο Αλέξανδρος μεγαλώνει με πάρα πολλές γλώσσες. Εγώ του μιλάω Γερμανικά, ο Χρήστος Ελληνικά, η πεθερά μου Αλβανικά και αυτό είναι εκπληκτικό.

Δεν νομίζω ότι πέρασα επιλόχειο. Ζορίστηκα στο κομμάτι της έκθεσης και ότι υπάρχει μια υποτιθέμενη πίεση ότι μετά τις 40 ημέρες πρέπει να βγεις ξανά στην επιφάνεια. Εγώ είπα σε αυτό όχι. Το σώμα μου κουράστηκε τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κουράστηκα και μετέπειτα.

Δεν μπορώ να έχω παραπάνω πίεση σε πράγματα ανόητα. Έχω την έλλειψη της οικογένειας, δεν έχω τη δική μου, στη Γερμανία το κάναμε να φάμε την Κυριακή. Εγώ αυτό το συναίσθημα δεν το έχω στην καθημερινότητά μου από τότε που είμαι 17 χρονών, οπότε τώρα είναι ένα στοίχημα εκ νέου. Για αυτό επενδύω τόσο πολύ στο κομμάτι της οικογένειας. Εγώ έχω την ανάγκη να είμαι μαζί με το παιδί μου, με τον άντρα μου», είπε η Λάουρα Νάργες.