Βίκυ Καγιά: Χαιρέτησε τον σύζυγο της Ζενεβιέβ και σε εκείνη γύρισε την πλάτη - Η αντίδρασή της όταν είδε τον Δημήτρη Σκουλό

Στην ίδια εκδήλωση και οι τρεις... Άβολο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Όταν η Βίκυ Καγιά αποχώρησε από το GNTM ακούστηκαν πολλά για την συμπεριφορά της πίσω από τις κάμερες, αλλά και για τις σχέσεις της με τους υπόλοιπους κριτές του ριάλιτι μόδας, τον Δημήτρη Σκουλό και την Ζενεβιέβ Μαζαρί συγκεκριμένα. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, φαινόταν πως τα πράγματα είχαν ηρεμήσει και τα media είχαν σταματήσει να ασχολούνται με αυτό το θέμα.

Τα τρία αυτά πρόσωπα, ωστόσο, βρέθηκαν τις προάλλες στην ίδια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλιαγμένη και τα πράγματα ήταν πολύ περίεργα μεταξύ τους. Το ξανθό μοντέλο δεν αντάλλαξε κουβέντα με τους πρώην συνεργάτες της σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού.

Τι συνέβη στη συνάντηση Καγιά, Μαζαρί & Σκουλού

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρόλο που η Βίκυ Καγιά χαιρέτησε τον σύζυγο της Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο οποίος είναι φωτογράφος, όταν η τελευταία σηκώθηκε, η πρώτη της γύρισε την πλάτη και συνέχισε να περπατά μακριά της. «Έχουν ακουστεί πολλά λόγια παρασκηνιακά. Είχαν μεταφερθεί πράγματα στη Βίκυ, ότι είχαν καταφερθεί εναντίον της όλοι», αναφέρθηκε σχετικά με το τι έχει συμβεί μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια...» - Η αποκάλυψη της Έλενας Χριστοπούλου για την σχέση της με την Βίκυ Καγιά

Συνάντηση Καγιά, Μαζαρί, Σκουλού

«Εγώ πιστεύω ότι όλες οι σχέσεις είναι ισότιμες και αμφίδρομες. Με κάποιες σχέσεις τα κατάφερα, με κάποιες σχέσεις δεν τα κατάφερα. Κάθε σχέση σου δίνει ένα μάθημα και προχωράω μπροστά. Παιδιά, εσείς το έχετε κάνει θέμα το block της Βίκυς. Δηλαδή και το block, δημοσιογράφοι μού το είπαν. Δεν το ήξερα. Είναι εντάξει, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ μιλάω με όλο τον κόσμο και δεν έχω σταματήσει να μιλάω με κανέναν άνθρωπο», είχε πει την τελευταία φορά η Ζενεβιέβ για την Βίκυ Καγιά.

Ενώ ο Δημήτρης Σκουλός είχε πει: «Είναι πολύ δύσκολη η απάντηση να ξέρεις (αν θα συνεργαστώ ξανά με την Καγιά). Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ανάλογα τη σχέση, που θα είχαμε στη δουλειά, τι project θα ήταν, ανάλογα την παραγωγή, ποιος κάνει κουμάντο και τι όρια θα έβαζα από την αρχή εγώ.

Δεν την έχω κάνει unfollow, εγώ δεν το έχω κάνει. Δεν στεναχωρήθηκα, δεν ασχολούμαι με αυτά δε με νοιάζει! Με την Βίκυ δεν είμαστε φίλοι, δεν μιλάμε, δε θα την πάρω τηλέφωνο, ούτε εκείνη θα με πάρει. Μπορεί να μην της αρέσει η δουλειά μου.

Μερικές φορές είχαμε ωραίες στιγμές στα γυρίσματα, μερικές φορές όχι. Δεν μπορεί να είσαι πάντα στα μαύρα. Υπήρχαν πολλές στιγμές έντασης, που κατ’ εμέ δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Κάποια meetings ήταν έντονα και άβολα» (δείτε εδώ όσα είχε πει και για το τέλος της συνεργασίας του με την Σοφία Χατζηπαντελή).