Super Κατερίνα: Το τηλεφώνημα του Γιώργου Μαζωνάκη στην Καινούργιου - «Δε ξέρεις ότι κάνω εκπομπή; Δε με έχεις δει ποτέ;»

Το παράπονο της παρουσιάστριας στον τραγουδιστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Το τηλεφώνημα του Γιώργου Μαζωνάκη στην Καινούργιου - «Δε ξέρεις ότι κάνω εκπομπή; Δε με έχεις δει ποτέ;»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου, την ώρα που συζητούσαν στο πλατό για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και το γεγονός πως έπεσε θύμα κλοπής (δείτε εδώ τι συνέβη), η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα.

Η ίδια διέκοψε αμέσως τη ροή και την συζήτηση με τους συνεργάτες της και το σήκωσε. Της τηλεφώνησε ο Γιώργος Μαζωνάκης και η παρουσιάστρια του έκανε παρατήρηση στο πλαίσιο του χιούμορ για το γεγονός πως την κάλεσε ενώ ήταν live και δεν την παρακολουθούσε.

Το τηλεφώνημα του Γιώργου Μαζωνάκη στην Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

«Να το σηκώσω σε έναν αγαπημένο μου φίλο. Μισό λεπτό. Θα το σηκώσω στο live της εκπομπής. Δε ξέρεις ότι κάνω εκπομπή; Δε με έχεις δει ποτέ;», είπε η παρουσιάστρια, με εκείνον να της απαντάει: «Δε σε έχω δει ποτέ».

Η ίδια, λοιπόν, συνέχισε: «Δεν με έχεις δει ποτέ και περιμένω να μου δώσεις μία συνέντευξη; Θα σε πάρω μετά. Σ' αγαπάμε πολύ και έχεις βγάλει ένα τρομερό κομμάτι. Να δώσουμε πολλά φιλιά στον Γιώργο Μαζωνάκη. Σας είπα ότι ετοιμάζουμε μία πολύ ωραία συνέντευξη, γυρνάει και το νέο του βιντεοκλίπ, αλλά δεν ξέρω αν έχει καταλάβει σε ποια εκπομπή θα δώσει συνέντευξη. Δεν με έχει δει ποτέ μάλλον» και όλοι οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης: Περιμένει μία ένδειξη καλής θελήσεως από την αδερφή του - Το νέο στοιχείο κατά της Βάσως και του συντρόφου της

Τις προηγούμενες μέρες, η παρουσιάστρια επισήμανε για την συνάντησή τους: «Δεν έχει να κάνει με το περιστατικό των τελευταίων δύο εβδομάδων με την αδερφή του. Έχει να μιλήσει πάρα πολλά χρόνια τηλεοπτικά, δίνει σπάνια συνεντεύξεις και όποτε μιλάει έχει κάτι να πει. Από την αρχή της σεζόν έχουμε προσπαθήσει να επικοινωνήσουμε για μια συνέντευξη. Πριν από λίγες ημέρες με πήραν από την Panik και μου είπαν ότι θέλει να μιλήσει μόνο σε εμένα, κάτι που είναι απίστευτα τιμητικό» και πρόσθεσε:

«Μου ζήτησε να συναντηθούμε. Ένας άνθρωπος, με την πορεία του Μαζωνάκη, θέλει πρώτα να κάνει κάποιες κουβέντες. Χθες βρεθήκαμε στο σπίτι του, πέρασα πολύ ωραία. Δεν το πίστευα ότι βρίσκομαι στον ίδιο χώρο μαζί του και προετοιμάζομαι να του πάρω συνέντευξη γιατί είναι ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές του χώρου».