Αθηνά Οικονομάκου: Ποιος είναι ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας, Μπρούνο Τσερέλα που της "έκλεψε" την καρδιά

Οι φωτογραφίες από την ζωή του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Ποιος είναι ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας, Μπρούνο Τσερέλα που της

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά το διαζύγιο της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, προχώρησε την ζωή της και πλέον - σύμφωνα πάντα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 - βρίσκεται σε σχέση με τον μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα. Οι δυο τους μάλιστα, πραγματοποίησαν και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην συναυλία των Coldplay, χωρίς να κρύβουν τον έρωτα τους (δείτε βίντεο).

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα, σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου

Ο Μπρούνο Τσερέλα (37 ετών σήμερα) είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας με την τελευταία ομάδα που έπαιξε να είναι η Blu Basket 1971 της ιταλικής Serie A2. Σταθμός ωστόσο της καριέρας του ήταν η Emporio Armani Milano.

Γεννήθηκε στην Αργεντινή και μετακόμισε στην Ιταλία λίγο πριν την ενηλικίωση του, για να παίξει μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο. Το 2008 και έχοντας παίξει σε μικρές ομάδες, εντάχθηκε στην Banca Tercas Teramo. Το 2013 εντάχθηκε στην Emporio Armani Milano το 2013 και μαζί τους συμμετείχε στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης, την EuroLeague, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Το 2017 στάλθηκε ως δανεικός στην Umana Reyer Venezia. Με την ομάδα αυτή τη σεζόν 2017–18, κέρδισε το FIBA ​​Europe Cup. Τελευταία ομάδα της καριέρας του ήταν η Blue Basket 1971, από την οποία έφυγε κρεμώντας τα παπούτσια του. Μάλιστα, σχετική ανάρτηση έχει κάνει στο προφίλ του στο Instagram.


Όσον αφορά την καθημερινότητα του, εκτός του ότι αγαπάει την γυμναστική - έχοντας ένα συγκλονιστικό κορμί - αγαπάει τα ταξίδια, ενώ έχει δημιουργήσει με τον πρώην συμπαίκτη του Τομάσο Μαρίνο και άλλους, τον φιλανθρωπικό οργανισμό Slums Dunk, όπου παρέχει προπόνηση μπάσκετ, εγκαταστάσεις και εκπαίδευση σε μη προνομιούχους νέους στις φτωχές γειτονιές.