Κατερίνα Καινούργιου: «Με συγκίνησε πάρα πολύ...» - Η κίνηση της Μελίνας στα γενέθλια της συντρόφου του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρας Νικολαΐδου

Ήταν παρούσα και η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι γνωστό ότι έχει κρατήσει πολύ ουδέτερη στάση μετά το διαζύγιο των γονιών της, καθώς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις τόσο με τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή όσο και με τον πατέρα της Ντέμη Νικολαΐδη.

Όπως είναι φυσικό, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής έχουν φτιάξει ξανά τις ζωές τους μετά τον χωρισμό. Σε ότι αφορά την προσωπική ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη είναι γνωστή η σχέση του με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Την Πέμπτη 13/6 λοιπόν έγινε μια πολύ ευχάριστη αποκάλυψη στο Super Κατερίνα από την Κατερίνα Καινούργιου για τις σχέσεις της Μελίνας με τη σύντροφο του πατέρα της (δείτε εδώ την πρόσφατη κοινή έξοδό τους).

Θυμίζουμε, ότι η παρουσιάστρια είναι πολύ καλή φίλη με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου και μάλιστα στα γενέθλια της είχε δει τον Ντέμη Νικολαΐδη μαζί με την κόρη του να έχουν όλοι μαζί άψογες σχέσεις.

H αποκάλυψη για τη σχέση του Αλεξάνδρας Νικολαΐδου με την κόρη του Ντέμη Νικολαϊδη

«Το πιο ωραίο δώρο, που μου έχουν κάνει ποτέ. Είχε γενέθλια η Αλεξάνδρα, η κοπέλα του Ντέμη του Νικολαΐδη. Η μαμά της μου έκανε το πιο ωραίο δώρο. Να ξέρεις ήταν και η Μελίνα εκεί και με συγκίνησε πάρα πολύ, γιατί ήταν ο Ντένης με την Αλεξάνδρα και η Μελίνα, η κόρη που έχει με τη Δέσποινα Βανδή και ήταν όλοι αγαπημένοι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η σύντροφος λοιπόν του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, κατάγεται από τα Ιωάννινα και ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα. Είναι 39 ετών, ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό.

Μάλιστα, την είχαμε δει μέσα από τη σειρά "Καληνύχτα μαμά" του ΑΝΤ1 το 1996-1997 και τον ρόλο της «μικρής Μαργαρίτας», τηλεοπτικής κόρης της Λίλας Καφαντάρη. «Ήταν μια σειρά του Νίκου Μαστοράκη. Πήγα έκανα την οντισιόν πήγα και έβαλα τα κλάματα γιατί αρχικά δεν τον ήθελα καθόλου και τελικά τον αγάπησα πάρα πολύ και τον αγαπώ ακόμα. Ευτυχώς που έκανα τότε τη σειρά και μου έφυγε το ψώνιο», είχε πει η ίδια πριν καιρό για την συμμετοχή της στη σειρά.

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου μπορεί να κρατά την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Μπορεί το προφίλ της στο Instagram να είναι ιδιωτικό, στο Facebook όμως ανεβάζει δημόσιες αναρτήσεις. Η ίδια αγαπάει τα ταξίδια, τις εξορμήσεις με φίλους αλλά και τη δουλειά της, αφού είναι manager και αλυσίδα ρούχων.