Άρης Σοϊλέδης: Το τατουάζ που είχε κάνει με το πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά - Τι θα κάνει μετά τον χωρισμό τους

Ολόκληρη φωτογραφία της πάνω στο μπράτσο του διάλεξε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άρης Σοϊλέδης
Instagram / Άρης Σοϊλέδης

Ο χωρισμός του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά έσκασε σαν "βόμβα" στην εγχώρια showbiz, όπως και οι νέες τους σχέσεις. Ο ποδοσφαιριστής έχει προχωρήσει τη ζωή του με την Μαριλίνα Κυπαρίσση και το έχει παραδεχθεί δημόσια, ενώ έχει κάνει και εμφανίσεις μαζί της (δείτε εδώ τα φιλιά τους), ενώ η δημοσιογράφος είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και παρόλο που δεν το έχει παραδεχθεί η ίδια, το επιβεβαίωσε πολύ γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο (δείτε εδώ ποιο και τι είπε).

Ο πρώτος, μάλιστα, σε Q & A που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις προάλλες απάντησε για τους λόγους που οδήγησαν την σχέση του με την πρώην παίκτρια του Survivor στο τέλος της, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ την εξομολόγησή του), κάνοντας μία αναφορά στον νέο του έρωτα και στο ότι προέκυψε πολύ σύντομα μετά τον χωρισμό του, γεγονός που σχολιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου στον αέρα του Super Κατερίνα στον ALPHA.

Το τατουάζ του Άρη Σοϊλέδη με το πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά

Και με αφορμή τις δηλώσεις του στο πλατό συζητήθηκε και το τατουάζ που είχε κάνει ο αθλητής με το πρόσωπο της κάποτε καλής του στο χέρι του. Είχε πάρει φωτογραφία της και την αποτύπωσε στο σώμα του (είναι η δεύτερη κοπέλα που απεικονίζεται στο μπράτσο του) ως έκφραση αγάπης, αλλά φαίνεται πως θα χρειαστεί να κάνει κάτι γι' αυτό.

Άρης Σοϊλέδης τατουάζ με πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά
Instagram / Άρης Σοϊλέδης

Ο ίδιος δεν έχει δώσει κάποια απάντηση, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου επισήμανε: «Παιδιά δεν ξέρω, καλύπτονται αυτά, σβήνονται τα τατουάζ».