Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της μετά το διαζύγιο - Κούκλος πασίγνωστος μπασκετμπολίστας

Μαζί στην συναυλία των Coldplay

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της μετά το διαζύγιο - Κούκλος πασίγνωστος μπασκετμπολίστας

Σαν "βόμβα" έσκασε το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο έπειτα από 7 χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι είχε ξεκινήσει τη σχέση του το 2013, ενώ στις 18 Νοεμβρίου 2017 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο.

Στις 14 Μαρτίου 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Μάξιμος-Σπύρος ενώ λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο. Στις 9 Ιουνίου 2021 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Σιέννα-Ηλέκτρα. Τον Απρίλιο του 2024 όμως, ανακοινώθηκε επίσημα στα ΜΜΕ το διαζύγιο τους (δείτε τι έγραφε η ανακοίνωση) με τους δυο τους πλέον να μένουν χωριστά και να τραβά ο κάθε ένας το δικό του δρόμο στην προσωπική του ζωή.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου

Σήμερα Πέμπτη 13/6 το Πρωινό του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως η Αθηνά Οικονομάκου έχει βρει νέο σύντροφο και μάλιστα είναι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη! Ο σύντροφος της λοιπόν είναι ο Μπρούνο Τσερέλα, Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας.

Δείτε επίσης: Οι 3 επώνυμοι άντρες που πέρασαν από την ζωή της - Το παρελθόν της πριν τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Ο Μπρούνο Τσερέλα έπαιζε για το Blu Basket 1971 της ιταλικής Serie A2. Προερχόμενος από την Bahía Blanca, μια πόλη με την παράδοση του μπάσκετ, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν παίκτες όπως ο Manu Ginóbili.

Πλέον έχει κρεμάσει τα παπούτσια έπειτα από 20 χρόνια καριέρας.


Η κοινή έξοδος Οικονομάκου - Μπρούνο στους ColdPlay

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στην συναυλία των Coldplay το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, στο βίντεο που πρόβαλε το Πρωινό, τους δείχνει να διασκεδάζουν ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια.

Μάλιστα, ανάρτηση από την συναυλία έχει κάνει και ο ίδιος ο μπασκετμπολίστας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε συνέντευξη της για την ζωή μετά το διαζύγιο της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου είχε πει «Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά» - διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη.