Το πρόσωπο που επιβεβαίωσε στο Super Κατερίνα τη σχέση Λιάγκα & Αντωνά: «Έκανα βλακεία; Τους έχω δει με τα μάτια μου»

«Θα σας τα πω όλα!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ήταν τέλη Σεπτέμβρη τότε που η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση (δείτε εδώ) όταν ακόμα η εγκυμονούσα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν είχαν ανακοινώσει την είδηση.

Κάτι αντίστοιχο έκανε αυτή τη φορά η Ελέτσι μέσα από τις δηλώσεις που παραχώρησε την Πέμπτη 13/6 στο Super Κατερίνα. Η δημοσιογράφος ήταν σε event εκεί όπου βρισκόταν και η Μαρία Αντωνά (δείτε εδώ τι είπε για τον Άρη Σοϊλέδη).

Από τη μεριά της λοιπόν, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι επιβεβαίωσε αυτό που βλέπουμε να έχει γίνει θέμα των ημερών. Είναι σε σχέση ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά; Οι δύο τους δεν το έχουν επιβεβαιώσει επίσημα, η Ελέτσι ωστόσο το έκανε για εκείνους.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Όταν σχολίαζε στο Πρωινό τον χωρισμό Αντωνά και Σοϊλέδη - «Όταν κατουράς την θάλασσα το βρίσκεις στο αλάτι μετά»

Η επιβεβαίωση της σχέσης Γιώργου Λιάγκα και Μαρίας Αντωνά από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

«Έλα εδώ...είσαι στα καλύτερα σου, σου πάει πολύ ο δίδυμος», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στη Μαρία Αντωνά.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου "Ποιός είναι ο δίδυμος;" η Ελίζαμπεθ Ελέτσι απάντησε: «Καλέ ο Γιώργος Λιάγκας είναι δίδυμος. Τους έχω δει. Καλέ εννοείται και το επιβεβαιώνω, έχω χαρεί πάρα πολύ. Τους έχω δει με τα μάτια μου. Θα σας τα πω όλα. Είναι το πιο ωραίο ζευγάρι της χρονιάς, hot και καλοκαιρινό ζευγάρι. Ευελπιστώ και μετέπειτα. Γιατί να κρυφτούνε; Και ο Γιώργος Λιάγκας είναι μόνος του και η Μαρία Αντωνά είναι μόνη της. Έκανα βλακεία; Είναι κακό το να κάνεις σχέση; Σιγά....Σας το επιβεβαιώσω εγώ. Ξέρω και τον Γιώργο και την Μαρία. Στην αρχή είπα ουάου. Είναι αυτό που λέμε τα αντίθετα έλκονται».