Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είμαστε Σουηδοί με την Ευρυδίκη αλλά πόσο πια; Τα προσωπικά μου είναι...» - Η αλήθεια για την φημολογούμενη σχέση του

Η απάντηση για την πιθανή αποχώρησή του από το Χαμογέλα και Πάλι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είμαστε Σουηδοί με την Ευρυδίκη αλλά πόσο πια; Τα προσωπικά μου είναι...» - Η αλήθεια για την φημολογούμενη σχέση του

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star κατά τις οποίες απάντησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και το ενδεχόμενο να φύγει από το Χαμογέλα και Πάλι, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία φαίνεται πως έχει άψογες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους, ωστόσο διστάζει να βγαίνει μαζί της και με τον νέο της σύντροφο, ενώ αναφέρθηκε και στον... γάμο του.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

«Μακάρι να είχαμε εκπομπή, δεν έχουμε εκπομπή. Είναι αυτό που είπε και ο Φίλιππος, δε μας θέλουν τα κανάλια, θα το κάνουμε στο Youtube. Δε ξέρω γιατί δε μας θέλουν, άστα να πάνε, μας έχει φάει το κύκλωμα. Αστειεύομαι! Θα το κάνουμε εκεί που μπορούμε να το κάνουμε, υπάρχει χώρος και χρόνος για όλους, ο δικός μας χώρος μάλλον είναι το Youtube», είπε αρχικά για την ταξιδιωτική εκπομπή που συζητούσε να κάνει με τον Fipster.

Και έπειτα δήλωσε για τα επόμενα βήματά του: «Δεν έχω συμφωνήσει κάτι για την επόμενη σεζόν. Όλα είναι ρευστά, δεν ξέρω τι θα γίνει. Για ποιο λόγο να μην το κάνω; Τόσα χρόνια είμαι με τη Σίσσυ. Δεν έχω κάποιο λόγο να πω "παιδιά, δεν μου αρέσει εδώ που είμαι"».

Σε άλλο σημείο, σε όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, για το γεγονός πως δεν γίνεται να κάνουν κολλητή παρέα: «Έχει δίκιο και η Ευρυδίκη που είπε ότι δε μπορούμε να κάνουμε κολλητή παρέα. Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι λίγο αμήχανο να βγούμε ζευγάρια; Είμαστε Σουηδοί με την Ευρυδίκη αλλά πόσο πια; Κάνουμε όση παρέα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, τι θα κάνουμε τώρα; Θα είμαστε τσακωμένοι, θα βριστούμε; Ο καθένας επέλεξε να πάρει έναν δρόμο, η ζωή συνεχίζεται. Το να είμαστε σε κόντρα δεν πιστεύω ότι ωφελεί κάποιον από τους δύο».

«Έχω ξαναπεί ότι δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου, γιατί και τα προσωπικά είναι ρευστά και μετά πρέπει να απολογείσαι. Δεν το θέλω αυτό. Δεν παντρεύομαι, θα το μάθετε αν παντρευτώ. Θα καλέσω κάποιους φίλους, γνωστούς και δημοσιογράφους που συμπαθώ και αγαπώ», κατέληξε. Αυτή η νεαρή φέρεται πως είναι πάντως η σύντροφός του - δείτε την εδώ.