Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Γοητευτικός, μελαχρινός με μουστάκι - Αυτός είναι ο μικρός αδερφός του ηθοποιού

Η κοινή φωτογραφία τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έχει έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο ο ηθοποιός συνήθως κάνει αναρτήσεις για τα επαγγελματικά του σχέδια σχετικά με τα καλλιτεχνικά δρώμενα και ό,τι ετοιμάζει (δείτε εδώ από που κατάγεται).

Την Τετάρτη 12/6 ο ηθοποιός δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με τον αδερφό του. Πρόκειται για τον Θανάση Δαδακαρίδη, ο οποίος έχει ίδιο χαμόγελο με τον ηθοποιό, μουστάκι και και τα μαλλιά του είναι λίγο πιο σκούρα από του ηθοποιού.

Με μία γρήγορη ματιά στο instagram του Θανάση Δαδακαρίδη βλέπουμε, πως έχει και εκείνος καλλιτεχνική φλέβα. Η μουσική αποτελεί μια μεγάλη αγάπη για τον αδερφό του Πυγμαλίωνα, καθώς επίσης είναι και μηχανικός.

Η σπάνια φωτογραφία με τον αδερφό του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

«Μικρός Αδερφός μεγάλη καρδιά», έγραψε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.



Τον Δεκέμβριο του 2022 ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είχε μιλήσει στην εκπομπή Happy Day με πολύ όμορφα λόγια για την οικογένειά του και πιο συγκεκριμένα για τη σχέση με τον πατέρα του: «Συνήθως στις πρεμιέρες μου, δεν καλώ κανέναν. Ο πατέρας μου έρχεται από μόνος του γιατί θέλει. Συνήθως μου λέει καλά λόγια αλλά έχει τύχει να μου πει και αρνητικά πράγμα. Δεν είμαστε πάντα τέλειοι, μερικές φορές οφείλουμε να είμαστε και άθλιοι για να ξέρουμε από που θα ξεκινήσουμε. Το πιο ωραίο σχόλιο που μου έχει κάνει ο πατέρας μου, ήταν όταν μετά από μια παράσταση με ιδιαίτερη πλοκή, με κοίταξε και μου είπε, “μεγάλωσες".

Είμαι πάρα πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου. Μπορεί να τελειώσει η παράσταση και ένα μήνα μετά να σκέφτομαι τι έκανα λάθος. Εστιάζω κυρίως στα αρνητικά για να μη μένω στάσιμος. Δεν είμαι κάτι τόσο φανταστικό. Είμαι όπως όλοι, με κακές και καλές πλευρές. Αυτές τις καλές πλευρές προσπαθώ να εξελίξω όσο έχω χρόνο σε αυτή τη ζωή. Το μετά δεν το σκέφτομαι καθόλου», (δείτε εδώ το βίντεο).