Μαρία Αντωνά: Η αντίδραση της για τη νέα σύντροφο του Σοϊλέδη - «Εύχομαι στον Άρη...»

Η ξεκάθαρη απάντηση για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: Η αντίδραση της για τη νέα σύντροφο του Σοϊλέδη - «Εύχομαι στον Άρη...»

Η Μαρία Αντωνά έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών που την συνάντησαν σε έξοδό της το βράδυ της Τετάρτης 12/6. Η ραδιοφωνική παραγωγός ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα με τον οποίο πήγαν διακοπές στον Πόρο (δείτε φωτογραφίες), και την φημολογούμενη σχέση τους. Μεταξύ άλλων μάλιστα, ευχήθηκε τα καλύτερα στον πρώην σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη.

Να σημειώσουμε πως και ο ποδοσφαιριστής έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή και βρίσκεται σε σχέση με νεαρή η οποία εργάζεται ως υποδοχή σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου - δείτε βίντεο από βόλτα τους στο νησί των ανέμων.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Άρη Σοϊλέδη

«Παιδιά είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενη. Έχω περάσει πάρα πολύ ωραία όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το μαύρισμά μου είναι από τον Άγιο Δομίνικο», είπε αρχικά έπειτα από ερώτηση για τον Πόρο.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Όταν σχολίαζε στο Πρωινό τον χωρισμό Αντωνά και Σοϊλέδη - «Όταν κατουράς την θάλασσα το βρίσκεις στο αλάτι μετά»

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια σε σχέση με αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low στο κομμάτι αυτό. Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ», ξεκαθάρισε στη συνέχεια για την προσωπική της ζωή και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη, εύχομαι σε εκείνον τα καλύτερα και σε όλον τον κόσμο. Και καλό καλοκαίρι», σχολίασε στη συνέχεια για τον πρώην σύντροφό της.

Σχετικά με τα επαγγελματικά της είπε: «Μου αρέσει πολύ η μουσική. Θα ήθελα να βρίσκομαι σε ένα μουσικό project. Μου αρέσουν τα late night, γνωρίζω πως δεν υπάρχουν αρκετά. Αν μπορούσα να με δω και σε μια τηλεοπτική παρέα. Δεν έχει γίνει δεύτερη συζήτηση για το The Voice»

«Θα ζητούσα συμβουλές για μια late night εκπομπή από τον Γιώργο Λιάγκα», ανέφερε επίσης.