Άννα Πρέλεβιτς: «Έχω πληρώσει για να μη με νοιάζει να ρουφήξω την κοιλιά μου» - Η οργή του μοντέλου με παπαρατσικές φωτογραφίες της από ιδιωτική παραλία

«Εμένα δεν μου κάνουν ποτέ επεξεργασία στη φωτογραφία»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Πρέλεβιτσς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 13/6. Το γνωστό μοντέλο μίλησε αρχικά για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον σύζυγό της, Νικήτα Νομικό με τον οποίο μάλιστα κλείνει έναν χρόνο γάμου.

Στη συνέχεια, το μοντέλο αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και σε μία κίνηση δημοσιογράφων που την ενόχλησε. Πιο αναλυτικά, η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε για τις παπαρατσικές φωτογραφίες της από την παραλία παρά την επιλογή της να πάει σε ιδιωτικό χώρο να αποφύγει τις κάμερες (δείτε την εδώ με την κούκλα αδερφή της και τη μητέρα της).

Το περιστατικό σε ιδιωτική παραλία που ενόχλησε την Άννα Πρέλεβιτς

«Ο Νικήτας είναι ο καλύτερός μου φίλος, οπότε του τα λέω όλα. Είναι ο άνθρωπός μου, ο καλύτερός μου φίλος και ο άντρας μου, οπότε δεν μπορώ να έχω κανένα μυστικό από εκείνον. Είμαστε πολύ καλά, είμαστε ερωτευμένοι, οπότε όλα κυλάνε νεράκι. Κλείσαμε και έναν χρόνο έγγαμου βίου. Χαίρομαι πολύ αυτό το λέω.

Πέρασε πολύ γρήγορα αυτός ο χρόνος, είναι σημαντικό, απλά φαντάζομαι εκεί στα 10-20 χρόνια φαντάζομαι θέλει λίγη περισσότερη δουλειά. Συγκινούμαι πολύ, γιατί νιώθω πολύ τυχερή που βρήκα αυτόν τον άνθρωπο και που ταιριάξαμε τόσο πολύ από την πρώτη στιγμή. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μας, απλά χαίρομαι που τον πλέον συστήνω και λέω ο σύζυγός μου. Καμιά φορά μου ξεφεύγει και λέω το αγόρι μου ή λέω με περιμένει το αγόρι μου. Είναι ωραίο και αυτό να συνεχίζεις να τον βλέπεις σαν το αγόρι σου. Μου αρέσει όταν λέω σύζυγος. Χαίρομαι πολύ.

Δεν μου άρεσε που με έβγαλαν φωτογραφίες με μαγιό. Ειδικά με μαγιό. Πήγα σε μια ιδιωτική παραλία για να μη με βγάλει κανείς φωτογραφία και η αλήθεια είναι ότι λίγο απογοητεύτηκα. Όταν έχω πληρώσει για να μπω κάπου, ακριβώς για να έχω την ηρεμία μου, να μη με νοιάζει να ρουφήξω την κοιλιά μου ή να είναι τα μαλλιά μου ωραία γιατί εμένα δεν μου κάνουν ποτέ επεξεργασία στη φωτογραφία να ξέρεις. Είπα γιατί; Πήγα κάπου να ηρεμήσω και με έβγαζε κάποιος φωτογραφίες. Με ενόχλησε αυτό», είπε η Άννα Πρέλεβιτς.