Βίκυ Κάβουρα: Ποζάρει δύο εβδομάδες από τον τοκετό της - Έτσι είναι το σώμα της με κολάν και κροπ τοπ

Σε ολόσωμο καθρέφτη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από την ημέρα που η Βίκυ Κάβουρα έγινε μητέρα και κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κόρη της. Οι δύο τους βρίσκονται ασφαλείς στο σπίτι τους περνώντας χρόνο η μία με την άλλη (δείτε εδώ φωτογραφία).

Όσο περνάνε μάλιστα οι ημέρες από τον τοκετό της Βίκυς Κάβουρα τη βλέπουμε να επανέρχεται αρκετά σύντομα στο σώμα που είχε πριν να μείνει έγκυος. Την Τετάρτη 12/6 μάλιστα η ηθοποιός πόζαρε με κολάν ολόσωμο καθρέφτη.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της - Λίγες ώρες μετά τον τοκετό

Με κολάν και κροπ τοπ ποζάρει η ηθοποιός και πλέον μητέρα. Μετά από δύο εβδομάδες αν έβλεπε λοιπόν κανείς τη Βίκυ Κάβουρα στη συγκεκριμένη κατάσταση δεν θα αντιλαμβανόταν, πως πέρασε από μια εγκυμοσύνη με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα (δείτε εδώ).

Το σώμα της Βίκυς Κάβουρα δύο εβδομάδες από τη γέννηση της κόρης της

«Δύο εβδομάδες», έγραψε η Βίκυ Κάβουρα.

Βίκυ Κάβουρα - Σώμα - Εγκυμοσύνη

Τα ευχάριστα για τον τοκετό της Βίκυ Κάβουρα έγιναν γνωστά την Παρασκευή 31/5/24 και λίγο αργότερα μέσα από το Happy Day έγινε άλλη μια ευχάριστη αποκάλυψη αναφορικά με το όνομα που θα πάρει η κόρη της ηθοποιού και του ποδοσφαιριστή.

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως η μικρή κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα της μητέρας του ποδοσφαιριστή, η οποία λέγεται ''Ματθίλδη''. Μάλιστα η πεθερά της Βίκυς Κάβουρα μετά από επικοινωνία της με μέλος του Happy Day μετέφερε την πρώτη εικόνα που έχουν από το νεογέννητο μωρό, καθώς και σε ποιον μοιάζει. Η μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα αποκάλυψε λοιπόν, πως η κόρη του μοιάζει σε εκείνον (δείτε εδώ το βίντεο).