Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κοίτα την πως γελάει, αχ είναι μία κούκλα!» - Έχασε τα λόγια του με τη Βασιλική από τις Ψυχοκόρες

«Βλέπω τα ματάκια σου, τη μυτούλα σου, τα χειλάκια σου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κοίτα την πως γελάει, αχ είναι μία κούκλα!» - Έχασε τα λόγια του με τη Βασιλική από τις Ψυχοκόρες

Το βράδυ της Τετάρτης 12/6 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος στο The 2night show με τον παρουσιαστή να "μαγεύεται" βλέποντας από κοντά την Μαργαρίτα Αλεξιάδη, που πρωταγωνιστεί στις Ψυχοκόρες.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε και έκανε το ένα κοπλιμέντο μετά το άλλο στην νεαρή ηθοποιό τονίζοντας, πως του αρέσει το χαμόγελο και τα μάτια της. Η ίδια από τη μεριά της τον ευχαριστούσε δείχνοντας να είναι ταπεινή απέναντι στα κολακευτικά σχόλια.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και τα όνειρά της. Σε ότι αφορά τον ρόλο της στις Ψυχοκόρες η ίδια εξομολογήθηκε ότι οι γονείς της δυσκολεύονται να την παρακολουθήσουν στο σίριαλ (δείτε εδώ τον λόγο).

Τα κολακευτικά σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Μαργαρίτα Αλεξιάδη

«Και τα τέσσερα κορίτσια ήσασταν φανταστικές, η κάθε μια όμως έχει κάτι άλλο. Εσύ είσαι εκείνη η Ιταλίδα σε ένα χωριό της Ιταλίας, που θα ξυπνούσε το πρωί και θα πήγαινε βόλτα στην αγορά, θα ήταν ερωτευμένο όλο το χωριό μαζί της. Θα περπατούσε και θα τρελαίνονταν όλοι, αλλά όχι με την πονηρή σκέψη, με τη γλυκιά, την αγαθή, την όμορφη αυτή που έχουμε ανάγκη.

Βλέπω τα ματάκια σου, τη μυτούλα σου, τα χειλάκια σου είναι όλα φτιαγμένα με ωραίο τρόπο, με γλυκό τρόπο, με ερωτικό τρόπο όχι πονηρό. Με εσένα το μυαλό πηγαίνει στο "αχ μακάρι να με ερωτευτεί". Αυτό...ήθελα να το πω. Να έχεις ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι!

Αυτό σου το γέλιο. Παρακαλώ τον επόμενο σκηνοθέτη που θα πάρει στα χέρια του τη Μαργαρίτα, σας παρακαλώ πολύ όποιος και αν είστε, κάντε τη να γελάει! Μα έχει από τα ωραιότερα χαμόγελα. Κάνει τα μάτια της έτσι, κάνει λακάκια. Ή ακόμα και αν είναι δραματικός ο ρόλος της να έχει πολλές φορές που να είναι χαρούμενη και να γελάει. Έχουμε ανάγκη να γελάμε λίγο και να βλέπουμε αυτό χαμόγελο. Κοίτα την πως γελάει, αχ είναι μία κούκλα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μαργαρίτα Αλεξιάδη - Μαργαρίτα Αλεξιάδη