Διαζύγιο σκάνδαλο στην showbiz - Χώρισαν μέσα σε 7 μήνες από τον γάμο εξαιτίας εξαπάτησης και ακατάλληλης συζυγικής συμπεριφοράς

Τι λένε τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διαζύγιο σκάνδαλο στην showbiz - Χώρισαν μέσα σε 7 μήνες από τον γάμο εξαιτίας εξαπάτησης και ακατάλληλης συζυγικής συμπεριφοράς

Όπως φαίνεται, στο εξωτερικό όσο γρήγορα γίνονται οι γάμοι άλλο τόσο γρήγορα βγαίνουν και τα διαζύγια. Αυτός ο χωρισμός μάλιστα, είναι ένα ακόμα παράδειγμα. Ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από 7 μήνες, όχι μόνο παίρνει διαζύγιο αλλά είναι και στα "μαχαίρια".

Την αίτηση διαζυγίου υπέβαλε ο σύζυγος στις 22 Μαϊου, καθώς όπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα υπάρχουν αγεφύρωτες διαφορές και ακατάλληλη συζυγική συμπεριφορά. Επίσης, ζητάει ακύρωση του γάμου λόγω εξαπάτησης από πλευράς της γυναίκας του.

Αυτό το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο

Σύμφωνα με το People ο 62χρονος Billy Ray Cyrus, πατέρας της Miley Cyrus που παντρεύτηκε την 37χρονη Firerose τον Οκτώβριο του 2023. 7 μήνες μετά όμως της ζητάει διαζύγιο επειδή αυτό δεν είναι το πραγματικό της όνομα. Ήδη επίσης, έχουν γίνει τα unfollow από το Instagram.

Δείτε επίσης: Χώρισαν 4 χρόνια μετά τον γάμο και ένα παιδί - «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να το κρατήσουμε μυστικό»

Να σημειωθεί πως ο καλλιτέχνης πανtρεύτηκε λίγο μετά το γάμο της πρώην συζύγου του και μητέρα των παιδιών του, Tish Cyrus. Ο γάμος της ωστόσο ήταν ένα σκέτο σκάνδαλο και αυτό γιατί παντρεύτηκε τον πρώην σύντροφο της 24χρονης κόρης της, Noah.

Όλη η προσωπική ζωή του είναι ένα... χάος

Από το 1986 εως το 1991, ήταν παντρεμένος με την στιχουργό Σίντυ Σμιθ (Cindy Smith), με την οποία έγραψαν μαζί δύο τραγούδια.

Στις 28 Δεκεμβρίου 1992, παντρεύτηκε κρυφά, την Λετίτσια "Τις" Φίνλεϊ Σάιρους, γεννημένη στις 13 Μαΐου 1967. Μαζί έχουν τρία βιολογικά παιδιά. Την Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus), που γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1992, τον Μπρείσον Σάιρους (Braison Cyrus) που γεννήθηκε το 1994 και την Νόα Σάιρους (Noah Cyrus), γεννημένη στις 8 Ιανουαρίου 2000. Επιπλέον, ο Μπίλι έχει αναγνωρίσει ως δικά του παιδιά, τους μουσικούς Τρέις και Μπράντι Σάιρους (Trace & Brandi Cyrus), που είναι παιδιά της συζύγου του, από προηγούμενη εξώγαμη σχέση. Η Μπράντι γεννήθηκε το 1987 και ο Τρέις το 1989.

Ο Μπίλι έχει ακόμη έναν βιολογικό γιό, τον Κρίστοφερ Κόντι Σάιρους (Christopher Cody Cyrus), γεννημένο τον Απρίλη του '92, από μια σύντομη σχέση που είχε με την Κριστίν Λάκεϊ (Kristin Luckey). Ο Κρίστοφερ μεγάλωσε με την μητέρα του, στη Νότια Καρολίνα.

Το 2004, σε συνέντευξη του στο ABC News: Primetime, ο Μπίλι, δήλωσε μεταξύ άλλων πως είχε ταυτόχρονη σχέση με την Τις (μητέρα της Μάιλι) και την Κριστίν (μητέρα του Κρίστοφερ) γι' αυτό τα δύο παιδιά γεννήθηκαν το ίδιο έτος, χωρίς να έχει παντρευτεί καμία από τις δύο γυναίκες, αλλά έναν μήνα με τη γέννηση της Μάιλι, παντρεύτηκε κρυφά την Τις. Όλη η οικογένεια Σάιρους, ζούσε στο Νάσβιλ του Τενεσί, ώσπου άκουσαν για την οντισιόν της Χάνα Μοντάνα και μετακόμισαν στο Λος Άντζελες, όπου και ζουν μέχρι σήμερα.