Τάσος Ξιαρχό: Η ανάρτηση μετά την αποκάλυψη πως είναι οροθετικός - «Πέρασα δύσκολα για να καταφέρω να...»

Η φωτογραφία από την παραλία!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Τάσος Ξιαρχό, μιλώντας στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη σχετικά με την ερωτική του ζωή, μίλησε ανοιχτά για τα παιδικά του χρόνια που σημαδεύτηκαν από τον βιασμό που υπέστη, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πως είναι θετικός στον ιό HIV.

Όπως εξομολογήθηκε απέχει συνειδητά από το σεξ προκειμένου να μην κολλήσει κάποιον σύντροφό του. Ωστόσο, αρκετοί του ζητάνε να προβούν στην ερωτική πράξη για να κολλήσουν και να πάρουν το επίδομα - δείτε εδώ την συγκλονιστική συνέντευξη του.

Η ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Ξιαρχός μετά την αποκάλυψη πως είναι οροθετικός

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τάσος Ξιαρχό μετά την κυκλοφορία της συνέντευξης, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις φίλες τους από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και έγραψε:

«Σε ευχαριστώ @korikaravokiri • Μπορεί να δυσκολευτείτε με τα λόγια μου. Όμως εγω πέρασα δύσκολα για να καταφέρω να τα πω και να τα ξεπεράσω. Όλα είναι μια μάχη, μπορεί να έχασα πολλές φορές αλλά σίγουρα δεν τα παράτησα. Να αγαπάτε τον εαυτό σας ακόμη και στα δύσκολα, το έχει ανάγκη!»


O βιασμός που είχε υποστεί

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο ταλαντούχος χορευτής και περφόρμερ είχε εξομολογηθεί:

«Πηγαίνοντας στην παλιά μου γειτονιά, μου ήρθε μια ανάμνηση σαν σφαλιάρα. Θυμήθηκα λοιπόν μία σκηνή με ένα νεαρό αγόρι στην εφηβεία προς την ενηλικίωση. Με βίασε. Ήταν της γειτονιάς. Και πριν λίγες μέρες σκαλίζοντας το παρελθόν θυμήθηκα ότι κι άλλα πράγματα όπως το να μου κλείνει το στόμα για να μην ακουστώ», αποκάλυψε ενώ σε ερώτηση για το τι έκαναν οι γονείς του και αν του είχαν πει ότι αν συμβεί κάτι να τους ενημερώσει χωρίς να φοβηθεί απάντησε:

«Ποτέ δε βοήθησαν οι γονείς μου να με σώσουν από κάτι άλλο. Η μητέρα μου είχε πάντα την ανάγκη της επιβίωσης, να μην φάει ξύλο και ο πατέρας μου ήταν όλη μέρα μεθυσμένος με το ποτό. Αυτό που έγινε “είναι και φυσιολογικό”, έλεγα. Δεν καταλάβαινα τι ήταν. Ένα παιδί 6 ετών που νιώθει για πρώτη φορά ένα συναίσθημα επαφής μπορεί να θεωρήσει ότι είναι κάτι που πρέπει να συμβεί». Όπως είπε ποτέ δεν έχει συζητήσει αυτό το θέμα με τους γονείς του. «Ποτέ δεν με ρωτάγαν αν είμαι καλά».