Άρης Σοϊλέδης & Μαριλίνα Κυπαρίσση: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους – Ποζάρουν αγκαλιά και ανταλλάζουν φιλιά

Ποιος χωρισμός;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Σαν μία μακρινή ανάμνηση μοιάζουν πλέον οι φήμες που ήθελαν τον Άρη Σοϊλέδη και τη σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρίσση, να ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Τελικά είναι μαζί και φουλ ερωτευμένοι, όπως μαρτυρούν και τα πρόσφατα στιγμιότυπα που μοιράζονται από την Μύκονο στις κοινές διακοπές τους.

Το ζευγάρι είχε βρεθεί πρόσφατα στον «νησί των ανέμων», με τις κοινές φωτογραφίες του να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ο Άρης Σοϊλέδης, λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, φαίνεται να βρίσκεται στα καλύτερά του και δεν κρύβει ότι είναι ξανά ερωτευμένος. Μάλιστα έκανε μία νύξη σχετικά με την πρώην σχέση του, και αναφέρθηκε στην Μαριλίνα Κυπαρίσση σε πρόσφατο Q&A.

Δείτε επίσης: Χωρισμός Σοϊλέδη-Αντωνά: Ο ποδοσφαιριστής μιλάει για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Η νέα ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη με τη Μαριλίνα Κυπαρίσση

Χθες ήρθε η διάψευση, σχετικά με τις φήμες χωρισμού, ενώ πλέον ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριλίνα Κυπαρίσση φαίνεται πως νιώθουν έτοιμοι να μοιραστούν τον έρωτά τους με τον κόσμο, καθώς οι κοινές αναρτήσεις τους πυκνώνουν -ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν φειδωλοί.

Το απόγευμα της Τετάρτης 12/6, ο ποδοσφαιριστής και φιναλίστ του Survivor δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρει με την αγαπημένη του, ενώ της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.

Ανάρτηση Άρη Σοϊλέδη

Το «καρφί» για τους κολλητούς του

Ανάμεσα στις απαντήσεις που έδωσε ο Άρης Σοϊλέδης στο πρόσφατο Q&A του, αναφέρθηκε και στην κοινή παρέα, που είχε με τη Μαρία Αντωνά. Πιο συγκεκριμένα, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Κώστα Φραγκολιά.

Πολλοί θεωρούσαν, πως Σοϊλέδης - Φραγκολιάς - Παναγιωτακοπούλου ήταν κολλητοί. Ο ίδιος με την απάντησή του έκανε σαφές, πως η κολλητή παρέα τους ανήκει στο παρελθόν μιας και τα συγκεκριμένα άτομα εξακολουθούν να κάνουν παρέα με την Αντωνά (δείτε εδώ τι απαντάει ο Φραγκολιάς για εκείνον). Όταν ρωτήθηκε «Γιατί δεν έχεις σχέσεις με όλους τους κολλητούς σου; Ναυσικά, Φργακολιά...», ο Άρης Σοϊλέδης απάντησε: «Έχω άψογες σχέσεις με τους κολλητούς μου γενικά»