Παναγιώτης Γιαννάκης: «Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η οικογένειά μου!» - Τα τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του

Σπάνια εξομολόγηση από τον ηγέτη της Εθνικής μπάσκετ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Με τη σύζυγό του, Ευγενία - Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Με τη σύζυγό του, Ευγενία - Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε καλεσμένος στο EQ με την Έλενα Παπαβασιλείου, όπου μίλησε για πτυχές της ζωής του και της λαμπερής καριέρας του στο παρκέ. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μητέρα του Καλλιόπη με λόγια θαυμασμού, αλλά και στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του Ευγενία.

Όπως αποκάλυψε, ο Παναγιώτης Γιαννάκης παντρεύτηκε σε ηλικία μόλις 22 ετών, καθώς γνώριζε τι ήθελε. Απόδειξη ότι παραμένει ακόμα με τη γυναίκα που γνώρισε ως παιδί, ενώ έκτοτε έχουν γίνει παππούς και γιαγιά, καθώς τα παιδιά τους τούς έχουν χαρίσει δύο υπέροχα εγγόνια.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης για τη μητέρα του, τη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του

«Η μητέρα μου είναι φοβερός άνθρωπος. Ό,τι και να πω για εκείνη, την Καλλιόπη, είναι λίγα. Έκανε τα πάντα στο σπίτι, δούλευε το πρωί. Έφευγε πέντε από το σπίτι, πριν έπρεπε να ετοιμάσει πράγματα για το σπίτι, να μου έχει έτοιμο το φαγητό, αν τυχόν αργήσει. Τι να πω, μου προσέφερε συγκλονιστικές εμπειρίες σαν άνθρωπος και μου έδωσε τα εχέγγυα να προσπαθώ και να πιστεύω και να μην χάνω ποτέ το κουράγιο μου», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Στη ζωή του εκτός παρκέ ακόμα ένα σημείο ξεχωρίζει... «Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η οικογένειά μου. Με την Ευγενία παντρευτήκαμε στα 22-23, ήξερα από νωρίς τι θέλω. Αγαπώ την οικογένεια, γνωριζόμασταν από παιδιά, από το σχολείο και μέχρι σήμερα είμαστε μαζί. Χαίρομαι πολύ που την έχω παρέα μου. Έχουμε δύο παιδιά, την Κέλλυ και τον Δημήτρη, και δύο εγγονάκια, τον Φίλιππο και τη Δανάη. Είναι φοβερή ομάδα, όπως και ο γαμπρός μου», τόνισε κλείνοντας ο Παναγιώτης Γιαννάκης