Μαριάντα Πιερίδη: «Λιώνει» στην αγκαλιά του Πάνου Ιωάννου – Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/mariada.s.pieridi
Instagram/mariada.s.pieridi

Για πρώτη φορά από την ημέρα που έκανε ένα νέο βήμα στην προσωπική της ζωή, η Μαριάντα Πιερίδη μοιράστηκε φωτογραφίες με τον σύντροφό της Πάνο Ιωάννου το απόγευμα της Τετάρτης 12/6. Θυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια χώρισε μετά από 7 χρόνια γάμου με τον Δημήτρη Κατριβέση και πλέον ζει έναν νέο έρωτα.

Στην αρχή της γνωριμίας τους και οι δύο φρόντιζαν να κρατούν χαμηλούς τόνους. Μάλιστα, όταν είχαν δημοσιευτεί οι πρώτες φωτογραφίες τους από μακριά, η Μαριάντα Πιερίδη είχε αποφύγει να σχολιάσει το οτιδήποτε, επιβεβαιώνοντας απλά ότι ένα νέο όμορφο κεφάλαιο ξεκινάει, το οποίο και χαίρονται με συχνά ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μάλιστα μετά την πρόσφατη επίσκεψή τους στη Σαντορίνη φαίνεται πως ο έρωτάς δυναμώνει ακόμα περισσότερο.

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη: Αχώριστη από τον σύντροφό της, Πάνο Ιωάννου - Φιλιά και αγκαλιές σε καφέ της Γλυφάδας πάνω στη θάλασσα

Τα πρώτα στιγμιότυπα της Μαριάντας Πιερίδη με τον Πάνο Ιωάννου

Απόδειξη το πλατύ χαμόγελο της Μαριάντας Πιερίδη, που για πρώτη φορά ποζάρει στο πλευρό του νέου συντρόφου της, για τον οποίο ήταν συγκρατημένη αρχικά. Χαρακτηριστικές είναι οι πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνον, σε τελείως διαφορετικό ύφος.

«Δεν θέλω να μιλάω για επόμενα βήματα, αυτή τη στιγμή το έχω πάρει πάρα πολύ χαλαρά. Πρώτα απ’ όλα φροντίζω να περνάει καλά ο γιος μου, αν περνάει εκείνος καλά είμαι και εγώ ευτυχισμένη και χαρούμενη και από εκεί και πέρα φροντίζω να περνάω καλά και εγώ και να γεμίζω τον χρόνο μου με ευχάριστες στιγμές και ωραίους ανθρώπους. Έχουμε γνωριστεί (ο σύντροφός μου και το παιδί μου), γιατί και ο σύντροφός μου έχει έναν γιο σχεδόν στην ίδια ηλικία με τον Νικόλα και κάνουμε παρέα όλοι μαζί», είχε δηλώσει πρόσφατα η Μαριάντα Πιερίδη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαριάντα Πιερίδη με τον νέο της σύντροφο Πάνο Ιωάννου:

Μαριάντα Πιερίδη Πάνος Ιωάννου
Μαριάντα Πιερίδη Πάνος Ιωάννου
Μαριάντα Πιερίδη Πάνος Ιωάννου