Χωρισμός Σοϊλέδη-Αντωνά: Ο ποδοσφαιριστής μιλάει για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Η αναφορά στη Μαριλίνα Κυπαρίσση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Παρά το γεγονός ότι μέχρι πρόσφατα φαίνονταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Έκτοτε και οι δύο έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτό το σημείο, με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, να κάνει την εξαίρεση.

Σε Q&A που έκανε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρεται για πρώτη φορά ανοιχτά στην πρώην σύντροφό του και εξηγεί ότι τελικά δεν ήταν όλα ρόδινα με την Μαρία Αντωνά, όπως τουλάχιστον είχαν την εντύπωση πολλοί. Ταυτόχρονα, απάντησε και στην απορία πολλών followers, για το γεγονός ότι μόλις λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους, εκείνος αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στο πλευρό της Μαριλίνας Κυπαρίσση.

Θυμίζουμε ότι, κόντρα στις φήμες χωρισμού που ακούγονταν και γράφονταν τις τελευταίες εβδομάδες, ο Άρης Σοϊλέδης παραμένει σε σχέση μαζί της (δείτε εδώ τη διάψευσή του). Από την άλλη, και η Μαρία Αντωνά φαίνεται να έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό τους στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα (δείτε εδώ βίντεο από την πρόσφατη έξοδό τους)

Δείτε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: ''Καρφί'' άνευ προηγουμένου για Φραγκολιά & Παναγιωτακοπούλου - Όλη η αλήθεια για το ''σπάσιμο'' της φιλίας τους

Η απάντηση του Άρη Σοϊλέδη για τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά

Ένας απ' τους διαδικτυακούς φίλους του Άρη Σοϊλέδη τον ρώτησε πώς μπόρεσε τόσο σύντομα από το χωρισμό του να μπει σε νέα σχέση. Ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε ανοιχτά στην πρώην σχέση του: «Καμιά φορά τα πράγματα σε αυτό τον χώρο δεν είναι όσο τέλεια φαίνονται… Προφανώς για να επιλέξουν δύο άνθρωποι να τερματίσουν την σχέση τους θα υπήρχαν λόγοι. Όσο για την νέα μου σχέση αυτά δεν προγραμματίζονται απλά τυχαίνουν», έγραψε στην απάντησή του.

Δείτε παρακάτω την απάντησή του Άρη Σοϊλέδη για τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά:

Ανάρτηση Σοϊλέδης