Σωκράτης Ελ Γκαμαλί: Ο χωρισμός του με την Κυριακή και η ληστεία στο σπίτι του που έβλεπε live

«Εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της, εγώ όχι»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Για πρώτη φορά μετά από καιρό, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Ο πρώην παίκτης του Power of Love αναφέρθηκε στον χωρισμό από την συμπαίκτριά του στο reality αγάπης, Κυριακή Τσανικίδη, όσο και για την ημέρα που ληστές μπήκαν στο σπίτι του, κι εκείνος τους έβλεπε live από το κινητό του..

«Αυτή την περίοδο έχω ένα e-shop με την πρώην σύντροφο μου. Είναι λίγο δύσκολο γενικά με κάποιον άνθρωπο, που έχεις μοιραστεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου, να μην μιλιέσαι. Γιατί ήμασταν και, περίπου μετά το παιχνίδι, τέσσερα χρόνια μαζί. Ζούσαμε μαζί, η οικογένεια της με είχε υποδεχθεί πολύ όμορφα και είναι λίγο δύσκολο να είσαι με κάποιον επαγγελματικά και μόνο να ξέρεις ότι έχει συνεχίσει τη ζωή του. Ωστόσο είναι μια απόφαση που λάβαμε για το καλύτερο και των δυο μας», δήλωσε αρχικά ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Δείτε επίσης: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης - Οριστικό τέλος για αγαπημένο ζευγάρι

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί για την επόμενη μέρα μετά τον χωρισμό με την Κυριακή Τσανικίδη

«Εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της, εγώ δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου γιατί μετά από αυτό τον χωρισμό μπήκα σε μια διαδικασία εσωτερικής βελτίωσης. Ουσιαστικά θα έλεγα πως έχω μπει σε μια διαδικασία επαναπρογραμματισμού του εαυτού μου και αναζητώ σίγουρα αντίστοιχους ανθρώπους στη ζωή μου, που να έχουν δουλέψει με τον εαυτό τους», συμπλήρωσε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Όσον αφορά τη ληστεία στο σπίτι του, οι περιγραφές σοκάρουν. «Ξεκίνησα να πάω στο γυμναστήριο γύρω στις 21.15 και, με το που φτάνω, διαπιστώνω ότι κάποιος είναι στο σπίτι μου. Δυστυχώς το είδα από το τηλέφωνο μου. Το σκέφτηκα λάθος, κατευθύνθηκα στο σπίτι, πήγα να μπω κι εγώ σαν ταύρος εν υαλοπωλείω να υπερασπιστώ το σπίτι μου, την ιδιοκτησία μου. Είχε βάλει σύρτη και δεν μπορούσα να μπω. Πήδηξε από το μπαλκόνι, διέφυγε και μου πήρε όλα μου τα ρολόγια και κάποια χρήματα. Δεν έχει σημασία ο αριθμός, να τα χαίρεται. Ετοιμαζόταν μου πάρει το λάπτοπ, ακόμα και μαγιό κι εσώρουχα», κατέληξε, μιλώντας στην κάμερα του Alpha ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.