Τάσος Ξιαρχό: Είναι θετικός στον HIV – Κόσμος θέλει να συνευρεθεί μαζί του για το επίδομα

«Είναι ένα χάπι την ημέρα για όλη σου τη ζωή, με κατέστρεψε αυτό»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό, μιλώντας στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη σχετικά με την ερωτική του ζωή. Ο αναγνωρισμένος χορογράφος μιλάει ανοιχτά για τα παιδικά του χρόνια, που σημαδεύτηκαν από τον βιασμό που υπέστη, ενώ για πρώτη φορά μιλάει για τη θετική του διάγνωση στον ιό του HIV.

Όπως αναφέρει ο Tάσος Ξιαρχό, στο ίδιο podcast, απέχει συνειδητά από το σεξ προκειμένου να μην κολλήσει κάποιον σύντροφό του. Παράλληλα, ωστόσο, αποκαλύπτει ότι υπάρχει κόσμος που του έχει ζητήσει για να συνευρεθεί μαζί του, ώστε να πάρει το επίδομα που παίρνουν οι οροθετικοί στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Τάσος Ξιαρχό για την απόπειρα αυτοκτονίας του: «Πήρα γύρω στα 40 χάπια, τα κατάπια στην παιδική μου γειτονιά»

Οι αποκαλύψεις του Τάσου Ξιαρχό για την ερωτική του ζωή

«Το σεξ στη ζωή μου μπήκε πολύ πρόσφατα. Είμαι 32 ετών. Μέχρι τον κορονοιό έκανα μια δυο φορές τον χρόνο και αυτό κάτω από προγραμματισμό, όχι από έρωτα. Έκανα σεξ με τον χορό. Ήθελα αυτό και είχα ξεχάσει τη ζωή του Τάσου. Το γνώρισα αρνητικά το σεξ. Το έκανα πολύ έντονα, πολύ απότομα, ντρέπομαι για στιγμές. Τώρα θα αρχίσω να το απολαμβάνω», αναφέρει στην αρχή της συνέντευξής του ο Τάσος Ξιαρχό.

Σε διαφορετικό σημείο της κουβέντας, ο χορογράφος αναφέρεται στις δικές του καταχρήσεις: «Πριν από δύο χρόνια τέτοιο μήνα είδα ένα όνειρο παράξενο και ξύπνησα και είπα “έχω AIDS”. Είχε πολλά αγκάθια, πολύ αίμα. Από μωρό βλέπω αυτό το όνειρο, μια γερασμένη γυναίκα να με δείχνει σαν να είμαι ετοιμοθάνατος. Μπορεί να είχα και τον φόβο μέσα μου γιατί έκανα σεξ χωρίς προστασία, γιατί έκανα ναρκωτικά, είχα χαθεί».

Ο Τάσος Ξιαρχό εξομολογείται σε διαφορετικό σημείο: «Είναι τυφλό το σύστημα. Αν το πάθεις και δεν έχεις κάποιον να σου μιλήσει μπορεί να μπλοκάρεις και να περάσουν μήνες για να πάρεις αγωγή. Και δεν πρέπει. Είναι ένα χάπι την ημέρα για όλη σου τη ζωή. Με κατέστρεψε αυτό. Σε αυτό τον χώρο των gay και του Grindr αν ο άλλος δεν θέλει να βάλει προφυλακτικό, θέλει να κάνει χωρίς και ξέρει ότι μπορεί να του προκύψει στη ζωή του. Οπότε δεν μπορώ σε κάθε άνθρωπο να τον ενημερώνω για αυτό που έχει ξέροντας ότι δεν κολλάει κιόλας. Μου έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σεξ για να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα».